To je to što me zanima!

Milan Badelj: Bez Čačića ne bih imao ovako dobru karijeru

OPET ZAJEDNO Izbornik Ante Čačić i veznjak Fiorentine Milan Badelj devet su mjeseci surađivali u Dinamu. Opet ih je spojila hrvatska nogometna reprezentacija
Vidi originalni članak

Veliko povjerenje u Milana Badelja ima hrvatski izbornik Ante Čačić. Badelj je prva opcija nakon Kovačića, Modrića i Rakitića. Ako netko bude ozlijeđen, Milan postaje važan Čačićev kotačić u veznom redu.

- Sjajno je imati takvo povjerenje. Zadovoljan sam igrama u Italiji, nakon što sam došao u Fiorentinu, pokazao sam sve svoje dobre strane. Nedostaje mi samo jedno, golovi. Volio bih više zabijati. To bi onda još bolje izgledalo - kaže Badelj.

Veznjak Fiorentine jedan je od onih igrača koje je Ante Čačić vodio u svojoj trenerskoj karijeri. Proveo je Badelj s novim izbornikom gotovo devet mjeseci u Dinamu 2012. godine.

- Ta je sezona bila prekretnica u mojoj karijeri. Čačić ima velike zasluge za ovo što sam danas postao - govori Badelj.

Fiorentina je nakon 12 kola vodeća momčad Serie A. Hrvatska kolonija igra i izgleda sve bolje u Firenci. Nedavno je prvijenac u prvenstvu zabio Ante Rebić, Nikola Kalinić treći je strijelac lige sa sedam golova, a i Milan Badelj je neizostavan dio veznog reda.

- Preporodio sam se otkad sam došao u Italiju. Igrački sam sazrio. Fiorentina doista ima odličnu momčad, prava smo klapa i zbog toga smo na vrhu Serie A - kaže nam Milan Badelj, koji je u kolovozu 2014. godine Hamburg zamijenio Firencom.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Crvic 16.11.2015.

    Mislio reći bez Maminja!

  • Marko Pejić 15.11.2015.

    igraš samo zato sto nema bolji , a Kovač je mislio da ti nis neznas

  • Marko Pejić 14.11.2015.

    Kovač je bio govno od trenera,Čačić care

Komentiraj...
Vidi sve komentare