To je to što me zanima!

Milan deklasirao Juventus, Ronaldinho zabio dvaput

Momčad Milana rezultatski je deklasirala Juventus i to sa 3-0 u posljednjoj i derbi utakmici 19. kola talijanskog nogometnog prvenstva u Torinu…
Vidi originalni članak

Iako u igračkom smislu Milan nije bio toliko superioran u okršaju sa ''starom damom'', pamtit će se samo rezultat i činjenica da su ''rossoneri'' sva tri gola postigli nakon prekida, odnosno kornera. Ronaldinho je bio dvostruki strijelac, Pirlo dvostruki asistent, a svoj doprinos pobjedi dao je i David Beckham, koji je odigrao svih 90 minuta za ''rossonere'' i asistirao za treći gol. Milan je prvi gol zabio u 29. minuti. Pirlo je iz kornera nabacio, a Nesta je iz blizine nogom ugurao loptu u mrežu. U 72. minuti, na sličan način su gosti opet poentirali. Još jednom je Pirlo ubacio iz kornera,a Ronaldinho je skrenuo loptu u gol. Točku na 'i' stavio je opet Ronaldinho u 87. minuti svojim drugim golom na utakmici, a šestim u sezoni. Nakon što je Beckham izborio i izveo korner s desne strane, lopta je stigla do Ronaldinha koji ju je primirio prsima, a onda neometan iz neposredne blizine lagano ugurao u mrežu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dadas9 12.01.2010.

    Drago mi je da se Ronaldinho opet vratio i pokazao da nije za mirovinu kako su mnogi dušebriznici najavljivali, opleti majstore !!!!

  • Mercer 11.01.2010.

    FORZZA MILAN!!! MILAN MILAN MILAN!!!

  • milangirl86 11.01.2010.

    Per due settimane,Romperemo il cullo a Inter!!! Forza Milan!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare