To je to što me zanima!

Milan dobio konkurenciju, Inter se uključio u borbu za Kalinića!

Kalinićev agent Tomislav Erceg bi danas trebao poletjeti prema Italiji i razgovarati sa čelnicima Milana i Fiorentine, čiji je Kalinić član još uvijek, te razgovarati o odšteti koja se vrti na otprilike 30 milijuna eura
Vidi originalni članak

Talijanski velikan AC Milan prekinuo je dugogodišnji zimski san. Iz sna ga je trgnula glasna kineska budilica i u njegov dom San Siro unijela dah mladenačkog proljeća. Predugo je Milan bio bez nekog europskog natjecanja, ovo je sezona za povratak stoga su i pojačanja takvog karaktera.

Dovedeni su Mussachio, Kessie, Silva i Rodriguez, čekaju se Lucas Biglia, Emil Forsberg i Nikola Kalinić. A upravo se za našeg reprezentativca u igru odlučio ubaciti i Inter. U klub je stigao novi trener, Luciano Spaletti, i 'nerazzurri' su napokon spremni napraviti iskorak. Igrački kadar je zadnjih sezona bio dobar, no sama igra je bila blijeda i neuvjerljiva. Došlo je vrijeme i za te promjene.

Budući da je sve izvjesnije da će klub napustiti Rodrigo Palacio, da se za Stevana Jovetića čeka ponuda nekog kluba koji bi ga doveo pošto je Sevilla ispala iz utrke te da se Gabriel Barbosa Gabigol nije snašao kako spada, Inter je napad odlučio pojačati Kalinićem.

Kalinićev agent Tomislav Erceg navodno bi danas trebao poletjeti prema Italiji i razgovarati sa čelnicima Milana i Fiorentine, čiji je Kalinić član još uvijek, te razgovarati o odšteti koja se vrti na otprilike 30 milijuna eura.

Čini se da je krenuo rat talijanskih divova za hrvatskog golgetera.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Samarsa 24.06.2017.

    Milan bolje od intera definitivno samo je pitanje da li bi igrao u kontinuitetu.

  • komentator__Luka 24.06.2017.

    da se milan i inter trgaju za mene ja bi se zabrinuo

  • ACM_1899 24.06.2017.

    Milanovi navijači ga ne žele. Ja ništa ne bih imao protiv samo da cijena ne ide preko 25 mil.€. I nek završe posao s Contijem,to prerasta u sapunicu. Nakon toga zadnji vezni i lijevo krilo i to bi bilo to,eventualno neki rotation igrač još.

Komentiraj...
Vidi sve komentare