To je to što me zanima!

Milan ga želi, javili se i Nijemci: Pašalić ide u petu 'ligu petice'?

Na prvu ne zvuči baš izazovno: nakon što se dokazao u Monacu i Milanu otići u Stuttgart koji je tek ušao u Bundesligu ili Wolfsburg koji se jedva spasio ispadanja
Vidi originalni članak

Milan ga želi, a Chelsea i dalje razmatra kamo sad poslati Marija na posudbu. Kamo god je došao - oduševio je! A da mu date šansu na Stamford Bridgeu?

OK, na prvu ne zvuči baš izazovno: nakon što se dokazao u Monacu i Milanu otići u Stuttgart koji je tek ušao u Bundesligu ili Wolfsburg koji se jedva spasio ispadanja.

A baš ondje Marija Pašalića šalju njemački mediji na novu posudbu. Kao opcija spominje se i Red Bull Salzburg.

Na stranu vjerodostojnost tih izvora, pa i činjenica da Pašalića Milan želi otkupiti od Chelseaja, s kojim ima još godinu dana ugovor.

Ali sama mogućnost da Mario s 22 godine u CV-u ima svih pet liga petice je zapanjujuća! Sasvim sigurno postao bi svjetski rekorder u povijesti!

Jer pod ugovorom je s Chelseajem iako nikad nije zaigrao za plave, a igrao je u La Ligi (Elche), Ligue 1 (Monaco) i Serie A (Milan). Hm, a da ipak Antonio Conte i društvo sa Stamford Bridgea razmisli da mu pruži šansu.

Sezonu Marija Pašalića kroz brojke možete pogledati ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • sena2 24.06.2017.

    Konjine Stuttgart je usao u prvu ligu i u narednoj sezoni ce se dokopati najmanje 4 pozicije koja vodi u Lp! Nemojte mi tu neke Chelsije dizati u nebesa! Bundesliga je raj za nase igrace koje Njemci jako cijene

  • mentalist1 23.06.2017.

    Milan ga sigurno ne zeli,vracaju se na stare staze i pocet ce se rjesavati prosjecnih igraca,q ne im nuditi ugovore.

  • Joker123 23.06.2017.

    Ma najbolji je a hateri vamo u komentarima su jednostavno tuzni

Komentiraj...
Vidi sve komentare