To je to što me zanima!

Milan je demantirao interes za Drogbu: Ne trebamo napadače

Drogba je u Chelseaju od 2004. Prošle je sezone više vremena proveo na klupi. Neki talijanski mediji pisali su da se za njega zanim Milan, no demantirao ih je Galliani...
Vidi originalni članak

Dopredsjednik aktualnog talijanskog prvaka Milana Adriano Galliani demantirao je medijske napise koje su klub sa San Sira dovodile u kontekst transfera bjelokošćanskog nogometaša Chelseaja Didiera Drogbe (33).

- Pokriveni smo u napadu i Drogba neće doći – rekao je Galliani za Corriere dello Sport.

Prošle je sezone bjelokošćanski napadač puno više vremena provodio na klupi za pričuve, te je postigao za njega skromnih 11 premierligaških golova. Stoga se počelo nagađati o njegovom potencijalnom transferu, a osim Milana, među interesentima se spominjalo i ime Intera.

Podsjetimo da dres kluba sa Stamford Bridgea Drogba nosi od 2004. godine kada je stigao iz Marseillea. Aktualni ga ugovor za "bluese" veže još godinu dana.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • caniggia7 23.06.2011.

    Ako pricamo o nekim prošlim vremenima onda je rasprava tko je veci Milan ili Chelsea stvarno smiješna tema..Milan i Real su po povijesti, tradiciji i trofejima 2 NAJVECA EUROPSKA KLUBA...Chelsea je gledajuci povijest patuljak u odnosu na Milana..A ako pak pricamo o sadašnjosti opet mislim da je Milan veci, Milan je osvojio prvenstvo, u uzlaznoj je putanji ponovo i ako dovedu još koje pojačanje(spominju se Ganso,Hamšik,Schweinsteiger..)bit će slijedeće sezone među 4 najjača kluba u Ligi Prvaka..I bez ikakvih pojacanja Milan ce bit dogodine medju najboljih 4,5 uz Barcu,Real,Bayern,United. A Chelseaju pak mislim treba osvježenje, pojačavanje momčadi jer u odnosu na lani kad su bili prvaci ove sezone su znatno pali...A što se Drogbe tiče istina je sve što je Galliani rekao, Milan ima odličan napad i nije mu potreban još 1 napadac iako bi volio vidit napad Ibrahimović-Drogba-Pato iako je upitno bi li taj napad funkcionirao jer ni Drogba ni Ibra ne vole igrat na krilu a jedan od njih dva bi to morao vjerovatno...Ili možda ipak ne, vec u totalnu ofanzivu 4-4-2: veza Robinho(ili Seedrf) lijevo, V.Bommel, Gattuso, Pato desno krilo - Ibrahimovic, Drogba. Ali preslicni su tipovi igraca Drogba i Ibra, Milanu bi bilo ipak pametnije da kupi kvalitetnog veznog igraca, moj izbor je Schweinsteiger!

  • Hajduk_1 22.06.2011.

    Milanu treba jedan odlican veznjak

  • Chelsea_Boy_98 22.06.2011.

    hahahaha milan i da ga ocete drogba je vjeran chelseaju i zast bi iso iz chelseaja kad je prije mjesec dana produzio ugovor -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare