To je to što me zanima!

Tudor prosuo 2-0: Milan je okrenuo Veronu i preuzeo vrh

Kombinacija Rebić-Ibrahimović prošle sezone je uništavala protivničke obrane...Ibra se sada vratio, dok se Rebić baš danas ozlijedio. Milan je, bez njihovog učinka, slavio s 3-2
Vidi originalni članak

Na jednoj strani Ante Rebić, a na drugoj Igor Tudor s Boškom Šutalom i Nikolom Kalinićem. U 8. kolu Serie A na San Siru su se susreli Milan i Verona, a domaćin je slavio s 3-2.

Tudorova momčad je već u 24. minuti imala 2-0, a taj su rezultat imali sve do 59. minute kada Olivier Giroud smanjuje nakon asistencije Rafaela Leaa koji je zamijenio našeg Rebića zbog ozljede.

Kessié je u 76. poravnao iz najstrože kazne, a samo dvije minute kasnije Gunter je zabio autogol za vodstvo Milana 3-2 i ispostavilo se, konačan rezultat.

Za Veronu je do 64. minute igrao Kalinić, dok je Šutalo ušao na početku drugog poluvremena. Vrijedi spomenuti da se i nakon pauze zbog ozljede na travnjak vratio Zlatan Ibrahimović koji je odigrao posljednjih 15-ak minuta utakmice. Ibra je ove sezone odigrao tek 31 minutu u prvenstvu, a i tada se uspio upisati u strijelce!

Milan je sada, barem privremeno, s 22 boda preuzeo vodeću poziciju. Napoli, koji sutra igra protiv Torina, ima maksimalan 21 bod. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • zli Snoopy 17.10.2021.

    Valjda nece Napoli danas kiksat....

  • Blaž Bahat 17.10.2021.

    Nisam gledal drugo poluvreme. Jel bilo kaj dvojbeno u tri gola Milana? Jel Tudor kmečal kaj?

  • area 62 17.10.2021.

    Neugodan Tudor posložio Veronu jako dobro. Protiv Milana B držali se sat vremena, a onda je ipak kvalitet prevladao ⚽💝

Komentiraj...
Vidi sve komentare