To je to što me zanima!

Milan u drugom poluvremenu s 0-3 na 4-3, hat-trick Boatenga

Talijanski nogometni prvak Milan režirao je nevjerojatan preokret. Lecce je na svom terenu vodio 3-0 na poluvremenu, no Milan je uspio pobijediti uz tri gola Boatenga
Vidi originalni članak

Na poluvremenu utakmice 8. kola talijanske Serije A između Leccea i Milana talijanski je aktualni prvak bio slomljen i pregažen. Domaćin je vodio s velikih 3-0.

No, to Lecceu nije bilo dovoljno. Ne samo za pobjedu, već i za jedan bod u ovoj utakmici. Milan je u nastavku izrežirao veliki preokret. Od domaćeg vodstva 3-0 Milan je došao do pobjede 4-3.

Glavni pokretač snage kod Milana je bio 24-godišnji Kevin-Prince Boateng koji je postigao hat-trick (prvi njegovi golovi ove sezone u Seriji A). I da stvar još bude zanimljivija Boateng je ušao u igru tek na poluvremenu zamijenivši Robinha. Golovima, mahom sjajnim udarcima iz daljine, u 49., 54. i 63. minuti, Boateng je izjednačio na 3-3 i doveo domaćina do stanja potpune panike. Naime, nakon uvodna dva gola Milana praktički se nije izlazilo iz Lecceovog šesnaesterca.

Mala pauza je nastala od 63. minute pa nadalje, no da veliki preokret bude začinjen do kraja potrudio se Yepes koji je glavom, u 83. minuti, iz blizine zakucao loptu u mrežu za 4-3.

Spomenimo da su strijelci za Lecce u prvom dijelu bili Giacomazzi, nekadašnji igrač Milana Oddo (iz penala) i Grossmüller, a do jedanaesterca su domaćini došli nakon "sjajne" glume Corvije koji je simulirao kontak s vratarom Milana Abbiatijem.

Serie A, 8. kolo:

Lecce - Milan 3-4 (Giacomazzi 4, Oddo 30-11m, Grossmüller 37 / Boateng 49, 54, 63, Yepes 83)

Idi na 24sata

Komentari 36

  • FC INTERNAZIONALE 4ever 23.10.2011.

    sta radi ovaj boateng covjece :D.. ovaj golman leccea nije ni vidio loptu kod prva dva gola,stvarno rasturacina od udarca :D..skidam kapu milanu..

  • IP95 23.10.2011.

    Samo nenormalan covik mozeutakmicu protiv Leccea pocet sa 3 defanzivna vezna. Cim je usa neko malo ofenzivniji,odma se vidi bolja igra. Bravo za Boatenga,cini mi se da ce on biti novi Clarence Seedorf (premda,niko ne moze bit ka on).Forza Milan.

  • hej dude 23.10.2011.

    kakvu opaku šutinu ima Boateng!

Komentiraj...
Vidi sve komentare