To je to što me zanima!

Milan već u krizi! Belotti ih je slomio u četiri fatalne minute

Milan je u prvom dijelu igrao dobro, zasluženo je vodio, ali četiri fatalne minute nastavka gurnule su Rossonere u drugi uzastopni, a ukupno treći poraz u pet kola i - Milan je već u krizi. Rebić igrao 12 minuta
Vidi originalni članak

Poraz u derbiju s Milanom bio je žestok udarac od kojeg se Milan naših Zvone Bobana i Ante Rebića nije uspio oporaviti u pet dana. U zadnjem dvoboju 5. kola Serie A nogometaši Torina u četvrtak navečer kod kuće su svladali Milan s 2-1.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Milan je poveo golom Poljaka Krzysztofa Piateka iz penala u 18. minuti, izjednačio je Andrea Belotti u 72. minuti, a isti igrač je u 76. minuti donio pobjedu Torinu. Hrvatski reprezentativac Rebić je kod Crveno-crnih ušao u igru u 78. minuti.

Milan je u prvom poluvremenu igrao dobro, zasluženo je vodio, ali četiri fatalne minute gurnule su Rossonere u drugi uzastopni, a ukupno treći poraz u pet kola i - Milan je već u krizi. A Torino je ovom pobjedom na podjeli plasmana od 4.-6. mjesta sa Napolijem i Cagliarijem.

 
Idi na 24sata

Komentari 48

  • Lojqa 27.09.2019.

    Milan je u krizi vec godnama. Doduse, vise to nije kriza, jednostavno su postali osrednji klub tu su.

  • 27.09.2019.

    Milana bi Dinamo isprašio kao i Atalantu

  • papilon100 27.09.2019.

    Fudbaler Rebic nije za ozbiljan nogomet.Kad je on u momcadi to odma igraci manje a gol zabije rede nego sto koji dvije prosto prosirene recenice.Fudbaler

Komentiraj...
Vidi sve komentare