To je to što me zanima!

Milan vs. Arsenal: Kad je najvažnije, stiže Inzaghi

Sad kad je opet biti ili ne biti, za trenera Milana Carla Ancelottija nema dvojbe - Filippo Inzaghi će protiv Arsenala zaigrati od prve sekunde
Vidi originalni članak

Čovjek možda jest, kako je Alex Ferguson svojedobno rekao, rođen u zaleđu, možda nikad u životu nije prešao igrača, istina je i da pada od malo jačeg povjetarca, ali od svega toga najveća je istina da ni jedan klub toliko nije živio od jednog napadača kao Milan od - Pippa Inzaghija. Zabio je dva u finalu Lige prvaka Liverpoolu, jedan u Superkupu Sevilli i jedan u finalu Svjetskog prvenstva Boci. Kad god je bilo biti ili ne biti, zabio je Super Pippo. A večeras protiv Arsenala ponovno igraju jednu od tih utakmica i za Carla Ancelottija ni sekunde nije bilo dvojbe.
- Pippo Inzaghi igrat će od prve minute! - kaže trener Milana, koji još ne zna hoće li Clarence Seedorf biti spreman za utakmicu. Oporavi li se Nizozemac, jedan od napadača završit će na klupi, ali to neće biti Pippo, već Alexandre Pato. Loša vijest za Arsenal je i to da se vraćaju Kaka, Pirlo i Nesta, jedini na koje Ancelotti neće moći računati su Emerson i Marek Jankulovski. Za Arsenal je loše i to što su pred ključne utakmice sezone, čini se, pali u formi. No trener Arsene Wenger s tim se ne slaže.
- Nakon ozljede Eduarda, više nismo 100 posto glavom u nogometu i zato igramološije. No protiv Milana ćemo biti pravi.
Ipak, pitanje je hoće li i to biti dovoljno. Jer za razliku od svih momčadi svijeta “crno-crveni” imaju...
- ...kad ih pogledate vidite da pucaju od samopuzdanja. To ubija! - otkrio je Adabayor najveću snagu europskih prvaka.

NAPADAČ KOJI ZABIJA GOLOVE NI IZ ČEGA
Alex Ferguson vjeruje da ima obrambene igrače koji mogu zaustaviti svakog napadača svijeta, onemogućiti im da u 90 minuta protivnička momčad za njih ne stvori ni šansu, ali kad je Karem Benzema u pitanju, sve to pada u vodu.
- Mi možemo njega uštopati, ali to je igrač koji može zabiti ni iz čega. Njemu ne treba šansa da postigne gol i zbog toga ga je nemoguče čuvati - rekao je trener Manchester Uniteda, ali i unatoč ekstra kvaliteti Karima Benzema, tvrdi da Lyon nema šanse na Old Traffordu.

'STIŽEMO U BARCU NAPRAVITI ČUDO'
Spremni smo za čudo, za jedan od najvećih uspjeha u povijesti kluba, pobjedu protiv Barcelone i prolazak u četvrtfinale, rekao je veznjak Celtica Aiden McGeady te dodao da ako ih mogu dobiti španjolski prvoligaši, mogu i oni.

'IZNENADIT ĆEMO USPAVANI UNITED'
Vjerujem da će rezultat iz prve utakmice (1-1) uspavati Manchester, jer oni su sigurni da prolaze. To je naša šansa koju ćemo, vjerujem, znati iskoristiti i pobijediti na Old Traffordu, rekao je trener Lyona Alain Perrin.

SEVILLA I FENERBAHCE ZA POVIJESNI USPJEH
Nikad u povijesti Lige prvaka Sevilla i Fenerbahce nisu izborili četvrtfinale, a i jedan i drugi trener uvjereni su da su oni ti koji prolaze. Turci imaju prednost iz prve utakmice 3-2, Španjolci, uvjereni su, puno bolju momčad.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • vlado bud 04.03.2008.

    milan je milan svidjelo se to vama ili ne

  • Arsenalgirl 04.03.2008.

    go Arsenal ! ! ! ! vidit ćeš ti pippo šta će ti se danas dogoditi.... tako će ispasti da neće znati di im je glava a di noge....

  • pink_girl 04.03.2008.

    ma sta ce milan najsjebaniji klub na svitu!!!!!!!!!! sami starci na celu s inzaghiem a o sminkeru kaki da i ne govorim!!!!!!!!!! ARSENAL 4 EVER

Komentiraj...
Vidi sve komentare