To je to što me zanima!

Milanezi se dogovorili: Pazzini u Milanu, a Cassano u Interu...

Poznati nogometni portal Goal.com potvrdio je vijest da su se talijanski nogometni klubovi Milan i Inter dogovorili oko zamjene Giampaola Pazzinija i Antonija Cassana
Vidi originalni članak

Tridesetogodišnji Antonio Cassano prijeći će u redove Intera, a gradski rival Milan će u zamjenu dobiti Giampaola Pazzinija, kojeg će doplatiti dodatnih sedam milijuna eura. Pazzini bi trebao potpisati trogodišnji ugovor vrijedan 2.8 milijuna eura po sezoni, a Cassano dvogodišnji u vrijednosti tri milijuna po sezoni.

- Još ništa nije gotovo, ali tko ne bi želio igrača poput Cassana u klubu - rekao je predsjednik Intera Massimo Moratti.

Podsjetimo, Cassano je polovicu prošle sezone proveo na rehabilitaciji zbog operacije i problema sa srcem. Milan je cijelo vrijeme bio uz njega, uredno mu isplaćivao plaću, a ovaj mu se na to odužio zahtjevom za transfer i to nakon što je uprava, zbog financijskih problema, prodala Thiaga Silvu i Zlatana Ibrahimovića u PSG. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • RealnO_4 22.08.2012.

    rjesili se jednog problematicnog igraca i dobili Pazzinija koji je po meni potrebniji nego Cassano jer je drugaciji tip igraca od Pata ili Robinha dok im je Cassano slicniji

  • skibidibiiip 22.08.2012.

    ...ko zna kakvu im je bolest sa Cassanom Milan uvalijo..! :)

  • AnteG 21.08.2012.

    užasan transfer?!?!!? ŠTo je tebi berlusconi!??! :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare