To je to što me zanima!

Milanovi liječnici potvrdili: Ronaldinho je u top-formi!

U četvrtak ujutro Brazilac je u Milanellu prošao prvi set temeljitih testiranja stanja organizma. Liječnici tvrde da je Ronaldinho u superformi
Vidi originalni članak

Unatoč propaloj prošloj sezoni u Barceloni i najnovijim pričama o višku kilograma, Ronaldinho na najnovijim fotografijama iz Milana izgleda odlično...
U četvrtak ujutro Brazilac je u Milanellu prošao prvi set temeljitih testiranja stanja organizma. Liječnicima Meerssemanu i Manari prvi su dojmovi superpozitivni. Tvrde da je Ronaldinho u optimalnom stanju. Testiranja se nastavljaju.
Samo prije nekoliko tjedana, na revijalnoj utakmici koju je u Venezueli organizirao s Messijem, te na promotivnoj akciji izvođenja slobodnih udaraca u Houstonu, Ronaldinho je na fotografijama izgledao zapušteno. I Talijani se pitaju kako je moguća takva preobrazba, premda su posljednjih dana iz Brazila stizale informacije da je 28-godišnji napadač počeo ozbiljne pripreme za Olimpijske igre.
Pitanje je i koji će dres u novom klubu baštiniti u dva navrata najbolji svjetski nogometaš u izboru Fife. Clarence Seedorf već je godinama vlasnik dresa s brojem deset u redovima nogometne momčadi Milana i vjerojatno ga neće prepustiti pojačanju iz Barcelone.
Moguće je da će Ronaldinho uzeti broj 11, koji je odlaskom u Fiorentinu oslobodio Alberto Gilardino. Upravo je s 11-icom na leđima Ronaldinho postao svjetski prvak u Japanu i Koreji 2002. godine. Tad je desetku držao Rivaldo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • šilo 17.07.2008.

    nikada od njega više neće biti igrač, debeli zubić je gotov

  • Barney 17.07.2008.

    trebalo bi mu dati dres sa brojem 18....kazu da su toliko milijuna istresli Barceloni za njega, pa kad igra neka mu je cijena transfera na ledjima...a gle djubre je sad potpuno zdravo i u top formi, spreman za OI, a kad je trebalo pomoci Barceloni koja je toliko novaca ulozila u njega onda je non stop bio povrijedjen a u stacionaru je bario kcer od Rijkaarda i trosio novce po nocnim klubovima. Nadam se da ce mu u Milanu stati na rep i nauciti ga malo vise disciplini i postovanju prema klubu koji ga (pre)skupo placa i suigracima. A vjerujem da je sad Barceloni u mislima i ona ponuda od gotovo 100 mil Eura od prije nekih 2 godine koje je nudio Abramovic za njega pa ga nisu htjeli prodati ispod 120 milijuna a sad su ga prodali za manje para nego Mamic Modrica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare