To je to što me zanima!

Milorad Mažić sudi finale Lige prvaka, Kuipers finale EL-a

Mažiću će pomoćnici biti sunarodnjaci Milovan Ristić i Dalibor Đurđević te Francuz Clement Turpin kao četvrti sudac na finalu. Kuipersu je ovo drugo finale Europske lige
Vidi originalni članak

Srpski sudac Milorad Mažić sudit će finale Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola 26. svibnja na Olimpijskom stadionu u Kijevu,a Nizozemac Bjorn Kuipers finale Europske lige između Olympiquea iz Marseilla i Atletico Madrida koje se igra 16. svibnja u Lyonu, objavila je u ponedjeljak Uefa. 

Mažić, međunarodni sudac od 2009. godine, ove je sezone sudio četiri utakmice Lige prvaka i dvije utakmice Europske lige. Također je prošle godine sudio finale Kupa konfederacija između Čilea i Njemačke kao i Uefa Superkup 2016. između Reala i Seville.

Mažiću će pomoćnici biti sunarodnjaci Milovan Ristić i Dalibor Đurđević te Francuz Clement Turpin kao četvrti sudac na finalu. 

Finale Olympique - Atletico Madrid će biti Kuipersovo drugo finale Europske lige nakon 2103. kada je sudio susret između Chelsea i Benfice.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • nokia0102 08.05.2018.

    Zasluzeno, cestitke Mazicu!

  • mestar 07.05.2018.

    He, potezu kraljevske veze ivezice iako nemaju kralja vec preko sesdesetak godina, preko tih su rehabilitirali sve svoje ratne zlocince i ostale. Nije dovoljnna sposobnost, postenje ni znanje sve je to uzalud bez veze s mocnim svijetskim vladarima.

  • Exterminator 07.05.2018.

    Znači Ramosu ne gine crveni karton hehehe možda i Lovrenu ..pobijedit će to Redsi na kraju

Komentiraj...
Vidi sve komentare