To je to što me zanima!

Milovan Rajevac: Ne znam jesam li sretan ili tužan...

Jedina osoba koji nije mogla biti potpuno sretna u ganskoj reprezentaciji izbornik je Rajevac. Nanio je prvi poraz na svjetskom prvenstvu svojoj Srbiji
Vidi originalni članak

Srpski trener Milovan Rajevac, trenutačno izbornik Gane, vodio je svoju momčad do pobjede baš protiv Srbije 1-0, na startu skupine D Svjetskog nogometnog prvenstva. Pobjedu im je dobio Gyan sedam minuta prije kraja, kada je bio precizan s bijele točke. Glavni "grešnik" za jedanaesterac je bio Zdravko Kuzmanović, koji je nepotrebno dirao u svom šesnaestercu loptu rukom u skoku, nakon što je ubačena s lijeve strane.
- Drago mi je što smo omogućili Africi da proslavi prvu pobjedu na ovom prvenstvu. Znam koliko to cijelom kontinentu znači i sada je vrijeme slavlja - počeo je priču na konferenciji za novinare izbornik Rajevac i nastavio:
- Hvala mojim igračima koji su danas bili fokusirani na naš dogovor od prve do zadnje minute. Nisu klonuli u niti jednom trenutku, a tako se jedino može i pobijediti bilo koja europska momčad.
Tada je Rajevac uhvatio zrak i sastavio tužno lice.
- Istovremeno sam jako tužan. Žao mi je što smo do te pobjede došli baš protiv moje Srbije. Teško mi je bilo vidjeti njihova tužna lica, ali želim im sve najbolje protiv Njemačke i Australije. Naravno, navijam za njih.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Dakox 13.06.2010.

    Najbolje igrace je izostavio, zao mi je samo Gane jer bi ovaj mogao i protiv Nijemaca i Australaca odigrati bez glavnih aduta opet.

  • Dakox 13.06.2010.

    Haha pokazao si jucer koliko ti je zao trce igraci prema tebi tvoji, a ti ih saljes u onu stvar lijepo ti se dalo ocitati sa usana sta si mislio o pobijedi Gana nad Srbijom, ali nema veze bitno je sudjelovati kako se kaze hahaha...

  • dell boy 13.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare