To je to što me zanima!

Ministar financija u svlačionici Hajduka: Čestitao na pobjedi...

HAJDUKOVAC Boris Lalovac čest je gost Hajdukovih utakmica. Iznimka nije bio ni Zaprešić, gdje se spustio do svlačionica nakon pobjede i čestitao Splićanima...
Vidi originalni članak

Pobjedu Hajduka nad Interom u Zaprešiću (2-0) pratio je ministar financija Boris Lalovac koji se nakon utakmice spustio do svlačionica i čestitao "bilima" na izvedbi.

- Naš je cilj bio pobjeda, čestitam momcima na izborenom rezultatu. Suparnik je bio na visokoj razini, nije čudo da ima toliko bodova i stoji tako visoko na prvenstvenoj ljestvici. Nama je jedina šansa bila odmah napasti i krenuti u ofenzivu - rekao je trener Hajduka Damir Burić nakon utakmice.

- Teško mi je komentirati igru jer uz ovaj ritam utakmica i ovakav tempo nije nikome lako. Ovo nam je bila već 16. utakmica ove sezone, neki su igrači već na poluvremenu tražili izmjene - nastavio je Burić.

Mijo Caktaš nije igrao jer je pod injekcijama, a ozlijeđen je i Tino Sušić. No i bez njih Splićani su golovima Andrije Balića i Francka Ohandze rutinski došli do tri boda kod "diva iz predgrađa".

- Čestitam Hajduku na zasluženoj pobjedi, a mi smo bili periodični. Htjeli smo se nametnuti, nismo uspjeli, u prvih 20 minuta bili smo konfuzni. Kasnije smo se možda vratili u igru, ali nismo bili dovoljno odlučni u završnici. Imali smo neke situacije, nismo ih iskoristili, Hajduk je zasluženo pobijedio - rekao je Samir Toplak, trener Intera.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • ko-kores 31.08.2015.

    aa jesw našo klub za koje će navijat,.ak več ne voliš dinamo ondak si barem mopđogo za rijku,.al hqajduk,uehehehehehhehehehehehehehehe

  • BROCO 31.08.2015.

    Ministar usao u mocvaru i to bez cizama nisam bas siguran da ce njegovi drugovi to ljepo prihvatit , meni vrlo simpaticno

  • pero5 31.08.2015.

    aha, je li to onda razlog zašto hajduk može muljati s transferima i plaćanjima, a da nikad nitko tamo ne nastrada???

Komentiraj...
Vidi sve komentare