To je to što me zanima!

Ministar Krstičević: Sinkovići, opet ste potvrdili dominaciju

Ponosni smo što ste dio Hrvatske vojske i na vaš vrijedan rad i vrhunske rezultate kojima kontinuirano promičete hrvatski sport i Republiku Hrvatsku diljem svijeta, čestitao je braći Krstičević
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Republike Hrvatske Damir Krstičević uputio je čestitku braći Martinu i Valentu Sinkoviću, ugovornim pričuvnicima Oružanih snaga RH, povodom osvajanja zlatne medalje u dvojcu bez kormilara na Svjetskom prvenstvu u veslanju u Plovdivu.

- Poštovani Martine i Valente, u ime svih pripadnika Hrvatske vojske i djelatnika Ministarstva obrane, od srca vam čestitam na osvojenom naslovu svjetskih prvaka, čime ste još jednom potvrdili svoju dominaciju u vrhu svjetskog veslanja. Ponosni smo što ste dio Hrvatske vojske i na vaš vrijedan rad i vrhunske rezultate kojima kontinuirano promičete hrvatski sport i Republiku Hrvatsku diljem svijeta. Želim vam još puno uspjeha kako u daljnjem radu, tako i u privatnom životu - stoji u čestitci ministra Krstičevića.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • cassini 15.09.2018.

    nek njih zove na vježe igranja rata a nas koji smo bili u pravom ratu i izvisili nek ostavi na miru

  • cassini 15.09.2018.

    hebote po braniteljima koji su bili u PRAVOM ratu se pljuje a ovima se čestita jer su ugovorom u rezervi...ccc..

  • sinisabugari 15.09.2018.

    Hvala braći Sinković što promiču našu domovinu. Najbolji ste. Hvala i ministru što promiče sport i sportski duh u vojsci. Neka se vidi da naša vojska nije samo za ratovanje, ali kako se sada bori u miru, još žešća bi bila u ratu. Respect!

Komentiraj...
Vidi sve komentare