To je to što me zanima!

Mino Raiola: Ibrahimović bi se mogao vratiti u Italiju, u Milan

Sve što ću reći o Ibrinoj budućnosti je da bi se mogao vratiti u Italiju, u Milan, rekao je Ibrin agent Mino Raiola i potpiro maštu svim navijačima Milana
Vidi originalni članak

Zlatan Ibrahimović mogao bi se vratiti u Milan sudeći prema riječima njegova agenta Mine Raiole, piše Gazzetta dello Sport.

Poznato je kako će Ibra otići iz PSG-a po isteku ugovora na kraju sezone, ali još uvijek nije poznato gdje će Zlatan nastaviti karijeru. Šveđanin je već igrao za Milan od 2010. do 2012. godine zabivši 56 golova u 85 utakmica čime je postao heroj svakog navijača Milana.

Izjavom Raiole da bi se mogao vratiti na mjesto gdje je sudjelovao u Milanovu zadnjem osvajanju naslova prvaka Italije, potpirio je maštu ne samo navijačima Milana nego i ljubiteljima talijanskog nogometa. Jer nema prave Serie A bez jakog i konkurentnog Milana.

- Sve što ću reći o Ibrinoj budućnosti je da bi se mogao vratiti u Italiju, u Milan - rekao je Raiola za časopis GQ pa dodao riječ, dvije o Balotelliju.

- Mario je dobar igrač, ali da ima glavu kao Ibrahimović Lionel Messi bi osvojio puno manje zlatnih lopti.

I dok se nagađa oko dolaska Ibrahimovića na San Siro, tako se špekulira i o Balotellijevu odlasku. Iako bi talijanski napadač volio ostati...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • pravedni ja 05.05.2016.

    jedva cekam da se milan vrati u top 5 ekipa u europi...

  • joca jakarta 05.05.2016.

    on,anelka i vieri su igrači koji su promjenili najviše klubova......

  • Hooligan 05.05.2016.

    Prije će u Kinu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare