To je to što me zanima!

Miočić: Da, htio bih ući u ring i boksati s Joshuom ili Wilderom

Razmišljao sam o profesionalnom boksu jer sam došao do jedne razine gdje sam napravio jako dobar rezultat u Golden Gloves natjecanju. No, previše sam volio MMA, priznao je Miočić zašto nikad nije odlučio boksati
Vidi originalni članak

Stipe Miočić na korak je od ulaska u povijest. U slučaju da pobijedi u sljedećem meču postat će prvi teškaš u UFC-u koji je tri puta obranio pojas. Poznat po svojim boksačkim tehnikama i nokautima u prvoj rundi, Miočić je legitiman kandidat za prokomentirati nadolazeći meč Mayweathera i McGregora.

- To je borba, a u borbi su uvijek svi ishodi mogući. Na papiru Mayweather izgleda kao uvjerljivi favorit, nema nikakve sumnje u to. Uostalom, on je najveći boksač svih vremena. No, McGregor se dobro kreće i jako udara. Jedan udarac uvijek može odlučiti. Što je također bitno, on je samouvjeren tip i nije ga briga što drugi misle i govore. On vjeruje u sebe i svoje sposobnosti - rekao je Stipe, koji je jedno vrijeme boksao pa dodao:

- Možete staviti pred njega pet tipova, on će biti uvjeren da ih sam može pobijediti. Takva razina samopouzdanja uvijek može napraviti razliku. I opet ponavljam, ovo je sport gdje jedan udarac mijenja stvari. No, ako Mayweather napravi svoj posao, ne bi trebao imati problema.

Miočić je ostvario zapažen rezultat u amaterskom boksu, ali nikad nije kročio u profesionalne vode.

- Razmišljao sam o profesionalnom boksu jer sam došao do jedne razine gdje sam napravio jako dobar rezultat u Golden Gloves natjecanju. No, previše sam volio MMA. Sviđao mi se pojas sporta gdje nekoga možeš srušiti, gdje postoje udarci nogama i laktovima te gdje postoji više stvari oko kojih se trebaš brinuti. Volim MMA i volim izazove koje on pruža, zbog toga sam odabrao taj put.

No, da se njega pita vjerojatno bi već sutra uskočio u ring i obukao boksačke rukavice.

- Boks mi je dugo bio na pameti, čak bih i sada volio probati. I to bih se volio okušati protiv jednog svjetskog prvaka, Deontaya Wildera ili Anthonyja Joshue.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • LukaPavic 27.07.2017.

    Miocic bi ga pojeo jer budimo realni Stipe zvjerski udara a isto tako prima udarce joshua se brzo umori i ne podnosi udarce dobro ka Stipe tako da bi Stipe sigurno pobijedio

  • Arzancanin 27.07.2017.

    Ne simpatičan Miočić😂😂😂😂!! Hrvat je koliko sam ja Afrikanac😂😂😂😂🇭🇷🇭🇷🇭🇷!!! Ne zna ni riječ hrvatskog a glumi hrvata 😂😂😂😂🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷!!!Miočić ne triba te UFC jer nemas karizmu.... A šta se tiče ove borbe.... Pojeo bi te kao malo dijete😂😂😂😂😂😂

  • Inteligencija 27.07.2017.

    Ovaj bi ga crnac pojeo

Komentiraj...
Vidi sve komentare