To je to što me zanima!

Miočić im donio sreću: Cavsi do povijesne pobjede u playoffu...

Stipe je gostovao na treningu bejzbolaša Cleveland Indiansa, a zatim i na playoffu Cavaliersa i Toronto Raptorsa. Cavsi su slavili protiv Raptorsa i upisali svoju najuvjerljiviju pobjedu u playoffu ikada
Vidi originalni članak

Košarkaši Clevaland Cavaliersa poveli su s 1-0 u finalu Istočne konferencije NBA lige nakon što su na svom parketu pobijedili Toronto Raptorse s 115-84. 

Cleveland je lako došao do prve od četiri potrebne pobjede protiv Toronta, koji je tek prije dva dana u sedmoj utakmici izbacio Miami i po prvi puta u povijesti ušao u konferencijsko finale. Kyrie Irving (27) i LeBron James (24) bili su najučinkovitiji kod Cavsa koji su u svojoj Quicken Loans Areni slavili najuvjerljiviju playoff pobjedu ikada, a postali su i prva momčad nakon San Antonija (2012) koja je u doigravanju nanizala devet trijumfa zaredom jer su ranije izbacili Detroit i Atlantu s po 4-0. 

Kod Kanađana je prvi strijelac bio DeMar DeRozan s 18 ubačaja, ali samo šest nakon prve četvrtine, dok je najveća zvijezda Raptorsa Kyle Lowry imao šut 4-14.

Drugi dvoboj igra se za dva dana također u najvećem gradu države Ohio.

I Miočić je bio na utakmici

Ovaj čovjek gdje god da se pojavi donosi sreću. Prvo je gostovao na treningu bejzbolaša Cleveland Indiansa, a zatim i na playoffu Cavaliersa i Toronto Raptorsa. Cavsi su slavili protiv Raptorsa i upisali svoju najuvjerljiviju pobjedu u playoffu ikada. Službeno su ga predstavili pred domaćom publikom, a na kraju slavili za vodstvo 1-0 u seriji.

Dok je bio mlađi, Stipe je bio iznimno talentiran bejzbolaš. No zbog nekih vlastitih odluka počeo se baviti hrvanjem što je preraslo u osvajanje UFC-ovog pojasa teške kategorije. No da još uvijek može zamahnuti pokazao je na treningu Indiansa. Stipe što god da takne pretvori u zlato.

Indiansi su, kao i Cavsi, kasnije pobijedili.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • ogy2007 18.05.2016.

    mislim da će cavsi ipak ove godine uzet naslov, proigrali su baš kad treba,odlično popunjeni na svim pozicijama i lebron da odradi finale kao prošle godine i to je to

  • strmi007 18.05.2016.

    očekivano

  • montello 18.05.2016.

    ovo nije bila realna slika toronto je igrao 7 utakmic ovi su se odmarali 9 dana,

Komentiraj...
Vidi sve komentare