To je to što me zanima!

Stipe Miočić se lakše ozlijedio, suspendirali su ga na 10 dana

Nije primio niti jedan ozbiljan udarac u glavu, a što se tiče potkoljenice, radi se samo o nateknuću. S iste priredbe Chas Skelly i Gabriel Benitez ne smiju se boriti najmanje 180 dana
Vidi originalni članak

Nakon svake borbe koju organizira UFC, liječnici pregledavaju borce i na temelju njihovih izvješća Sportska komisija savezne države koja je organizirala predstavu odlučuje o 'suspenziji', vremenu tijekom kojeg se borac ne smije boriti. 

Stipe Miočić, naše gore list, obranio je teškaški naslov impresivnom izdvebom protiv Juniora dos Santosa u Dallasu, a dobio je samo 10 dana suspenzije što znači kako je iz obrane naslova prošao praktički neokrznut.

Hrvatski vatrogasac s američkom putovnicom nije primio niti jedan ozbiljan udarac u glavu, a što se tiče potkoljenice u koju je dobio nekoliko teških 'low kickova' u prvoj minuti od Dos Santosa, radi se samo o nateknuću, nema loma. 

S iste priredbe Dustin Poirier i Jason Knight suspendirani su najmanje 45 dana, dok Chas Skelly i Gabriel Benitez ne smiju u oktogon najmanje 180 dana.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Foki1986 17.05.2017.

    Marko Šnidarić

  • jopet_1 17.05.2017.

    Jaooo koji naslov, a prekjučer stipe pobijedio sa slomljenom nogom

  • imal' tanje? 17.05.2017.

    Mislis američki vatrogasac s hrvatskom putovnicom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare