To je to što me zanima!

Miočić: Radije boks s Furyjem nego treći put protiv Cormiera!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Fury je sjajan borac i sjajan dečko. Mislim da bi nas dvojica napravili pravi borilački spektakl. Zašto boks? Ma predugo bi trajalo da on nauči sve borilačke tehnike potrebne za UFC, rekao je Miočić
Vidi originalni članak

Predsjednik UFC-a Dana White (50) već je jasno, glasno i javno rekao kako će Ultimate Fighting Championship zaokružiti trilogiju mečeva za naslov našeg Stipe Miočića (37) i Daniela Cormiera (40).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvu borbu dobio je Amerikanac, a drugu Miočić pa trenutno kao apsolutni šampion teške kategorije vlada svijetom borilačkih sportova i navijači bi jedva dočekali treći UFC-sudar Miočića i Cormiera, ali... Hrvat iz Clevelanda ima drukčije želje:

- Gledao sam Tysona Furyja (31) kako vježba MMA sa Darrenom Tillom (26) i ušao bih u ring s njim. Zapravo bih baš jako volio boksati sa Furyjem! - rekao je Miočić u Helwani Showu.

- Fury je sjajan borac i sjajan dečko. Mislim da bi nas dvojica napravili baš pravi borilački spektakl. Zašto boks, a na UFC? Ma predugo bi trajalo da on nauči sve borilačke tehnike potrebne za UFC! - rekao je Miočić.

HLADAN K'O ŠPRICER Miočić naletio na DC-a: 'Stipe, molim te za još jednu priliku...'

Borba boksačkog i UFC velemajstora već se jednom dogodila. Conor McGregor (31) ušao je u ring sa Floydom Mayweatherom (42) pa, naravno, dobio klasičnu lekciju iz boksačkih vještina.

Inače, u Helmani Showu gostovao je i glumac te nekadašnji hrvač u američkim WWF spektaklima Dwayne 'The Rock' Johnson (47) kojeg je voditelj pitao može li on stati nasuprot našem Miočiću.

- Mogu, mogu... Kako da ne. Mogu stati pred njega i pozvati ga na ručak. To može, oktogon i ring ne dolaze u obzir - rekao je The Rock uz opći smijeh.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • bonecrusher 20.11.2019.

    Ako se već ide na boks, trebalo bi onda dogovoriti borbu sa onim malim MMA rukavicama i onda bi Stipe čak i imao prilične šanse jer je navikao sa njima primati udarce, dok Furry - nije. Ovako - u klasičnom boksu Furry je previsok, i ima predugačke ruke, pa mu je i to prednost.

  • Blue Star 14.11.2019.

    To bi bila greška, ni jedan UFC borac ne može po pravilima boksa parirat boksaču

  • 13.11.2019.

    nije ni Stipe lud...vidio kolko se love okrece u boksu pa oce i on dio kolaca dok moze ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare