To je to što me zanima!

Miočić: Šansu za naslov dobit ću kad postanem popularniji

Pričao sam s Whiteom preko telefona i pitao ga što je potrebno da bih dobio šansu za naslov. Rekao mi je da moram postati popularniji, rekao je naš Stipe Miočić...
Vidi originalni članak

Kvaliteta i popularnost. To mora imati prvi izazivač. Stipe Miočić očito ima "samo" kvalitetu. Američki borac hrvatskih korijena treći je izazivač u kraljevskoj teškoj kategoriji UFC-a, ispred su samo Junior Dos Santos i Cain Velasquez, no čak i Alistair Overeem (9. na ljestvici) ima veće šanse dobiti priliku za napad na titulu i skidanje Fabricija Werduma s trona.

Dok će ostali trenirati i poboljšavati kvalitetu i formu, Stipe će raditi na - popularnosti. Tako mu je rekao prvi čovjek UFC-a.

- Pričao sam s Danom Whiteom preko telefona i pitao ga što je potrebno kako bih dobio šansu za naslov. Rekao mi je da moram postati popularniji. Sad je to na meni. Moram raditi na svojoj popularnosti - rekao je Stipe, koji će se 24. listopada boriti protiv Bena Rothwella na UFC eventu 76 u Dublinu. 

- Iskreno, meni sve ovo izgleda kao ona stvar s popularnošću u srednjoj školi. Znam što trebam raditi. Moram se nastaviti boriti i prebijati ljude koje stave ispred mene - rekao je Stipe.

Dos Santos i Overeem u ovom su trenutku bliže napadu na titulu od njega.

- Da, to frustrira. No oni su popularniji pa su automatski ispred mene. Nisam popularan i to je to - dodao je Stipe.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • dkoor 01.10.2015.

    Kakvo obrazlozenje.. pa zar ne bi bio 'faca' da postane br.1 na svijetu?

  • HugoChavez 29.09.2015.

    Ovaj Dana White je takva prevara i smece od covjeka.Glupi Amerikanci.Stipe je dobar,pristojan i posten decko i sigurno je zasluzio borbu za titulu.Forsiraju ovog Dos Santosa kao da je bogomdan

  • zokinjo 29.09.2015.

    Stipe, pobijedi u svakoj borbi i osvoji naslov, nakon toga ćeš biti kralj kaveza i UFC-a, samo hrabro Ti to možeš:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare