To je to što me zanima!

Miočić: Ti i ja kao glavna borba UFC-a 236, itekako ima smisla

Stipe Miočić zadnji se put borio u srpnju prošle godine kada je izgubio titulu prvaka od Daniela Cormiera. Nakon toga na sve moguće načine pokušava doći do uzvrata, a izgleda kako je pronašao novo rješenje
Vidi originalni članak

Daniel Cormier, UFC 236 još uvijek nema glavnu borbu. Fanovi zaslužuju borbu za teškašku titulu. Ja protiv tebe, 13. travnja, itekako ima smisla. Hoćemo li to službeno dogovoriti ili što, napisao je Stipe Miočić na svom Twitter profilu. 

Američki borac hrvatskih korijena 'na čekanju' je još od poraza protiv Cormiera u kojem je izgubio titulu, a od tog trenutka Miočić na sve moguće načine pokušava doći do revanša. Njegova najnovija ideja  ima smisla, no Cormier je nedavno rekao kako je ozlijeđen, ali i da Miočić treba odraditi još jednu borbu prije nego li dobije šansu za uzvrat, prenosi Fight site.

Situacija u teškoj kategoriji je zamršena. Francis Ngannou opet je u naletu nakon velike pobjede protiv Velasqueza pa postoji mogućnost da bi prvo mogli gledati Stipe - Ngannou 2, a pobjednik tog meča trebao bi biti novi/stari izazivač za pojas teškaškog prvaka. 

Ipak, postoje i druga rješenja za spomenuti UFC 236. Spominje se borba za privremenu titulu lake kategorije između Conora McGregora i Donalda 'Cowboya' Cerronea. Sve su to samo nagađanja, jer ipak zadnju riječ ima profit i Dana White.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • kirby30 20.02.2019.

    Stipe,kriva adresa.Prava adresa Dana White!

  • branimir220250 19.02.2019.

    Stipe zaslužuje revanš, ako ima imalo poštenja i morala u tom sportu

  • thedarkside 19.02.2019.

    A sto mi idu na zivce ovi sto pljuju po DC-u i govore o tom revansu..covjece pa dobit ce ga,dosadni ste sa Miocicem,tko mu je kriv kad ne zna prodat mec vec bi davno dobio revanš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare