To je to što me zanima!

Miočić ukrao 'show' na UFC-ovoj priredbi: Izlio pivo niz grlo pa pozdravio okupljene navijače

Službene kamere snimile su američkog borca koji se diči hrvatskim korijenima, a kada se on sam ugledao na velikom ekranu, izlio je u sebe pivo do posljednje kapi i podsjetio kakav je šaljivac
Vidi originalni članak

Stipe Miočić posljednji je put kročio u UFC-ov oktogon prije točno 365 dana kada je izgubio teškašku titulu teškim porazom od Francisa Ngannoua, a baš na godišnjicu poraza od aktualnog prvaka odlučio se pojaviti na UFC-ovoj priredbi u Columbusu i napraviti, odnosno ukrasti 'show'!

Pogledajte video: Stipe Miočić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Službene kamere snimile su američkog borca koji se diči hrvatskim korijenima, a kada se on sam ugledao na velikom ekranu, izlio je u sebe pivo do posljednje kapi i podsjetio kakav je šaljivac.

Pogledajte legendarnog Stipu na UFC-ovoj priredbi u Columbusu ovdje

Dugo ga navijači nisu vidjeli, špekuliralo se o promjeni organizacije pa čak i umirovljenju, no, prema svemu sudeći, sprema se njegov veliki povratak.

Iako se nagađalo da bi njegov sljedeći protivnik mogao biti opasni Tai Tuivasa, nakon sinoćnje predstave, nekako je bliži ogledu s Curtisom Blaydesom. Amerikanac je, naime, prozvao Stipu, ali je možda "prozivka" preteška riječ budući da je pokazao ogromnu poštovanje prema UFC-ovoj legendi, kakvu Miočiću ne pokazuje ni ta organizacija...

- Stipe, želim biti baš kao ti. To znači da te moram pobijediti, ali definitivno te nevjerojatno poštujem - rekao je Blaydes nakon meča.

Inače, Blaydes je slavio protiv Chrisa Daukausa, a ta je borba zamijenila prvotnu glavnu borbu večeri između Jana Blachowicza i Aleksandra Rakića budući da se Poljak još u siječnju povukao iz borbe zbog ozljede. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dnelst 27.03.2022.

    Najbolji hw ikada...pojedinima krivo al zato jos slađe...ha Mirkec😏😏

  • muke mi ježove 27.03.2022.

    Stipe običan čovijek kakvi bi barem većina trebala biti ,dokaz da nismo takvi su hvalosojevi na Stipin račun,inače čov ijek zaslužuje sve epitete,jer je velika razlika u poznavanju puta i hodanja njime.

  • Tko sere'' 27.03.2022.

    Legenda 💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare