To je to što me zanima!

Mirandi Tatari popucali križni ligamenti, upitna je i karijera...

Srednja vanjska igračica hrvatske rukometne reprezentacije Miranda Tatari pokidala je križne ligamente u utakmici protiv Njemačke, pokazala je magnetna rezonanca...
Vidi originalni članak

Nakon što je Andrea Penezić objavila oproštaj od hrvatske rukometne reprezentacije nakon debakla na Euru u Varaždinu i ispadanja nakon samo dvije utakmice, momčad Vladimira Canjuge pretrpjela je novi udarac. Kapetanica Miranda Tatari okončala je sezonu ozljedom ligamenata koljena.

Srednja vanjska igračica Hrvatske i Podravke Vegete ozlijedila se u porazu od Njemačke 26-24 u srijedu u Varaždinu, a pregled magnetskom rezonancom pokazao je puknuće prednjih križnih ligamenata lijevog koljena. Mirandu očekuje operacija, potom i najmanje šestomjesečno mirovanje, što znači da je sezona izgubljena.

Marko Jurinec/PIXSELL

Tatari je već u zrelim rukometnim godinama (31), što otvara pitanje o nastavku karijere. Koprivničanka je gotovo cijelu karijeru provela u Podravci izuzev kratkog boravka u Astrahanočki u Rusiji prošle sezone.

Hrvatska je s dva poraza u prva dva kola od Njemačke i Švedske posljednja u skupini C, a tu će i ostati nakon posljednjeg kola koje je na rasporedu večeras. Od 18 sati u varaždinskoj Areni igraju Šveđanke i Njemice, a od 20:15 Hrvatska će se od Eura oprostiti utakmicom protiv Nizozemske.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • drmm 14.12.2014.

    ...oporavak,nažalost trajat će oko 6 mjeseci....ali miranda je pravi borac i dobit će ona i tu bitku...sretno miranda...!!!!

  • felipe 13.12.2014.

    Tamna strana sporta :(

  • Trafalgar 12.12.2014.

    Teško je bilo gledati i zaista mi je žao. Želim brz i potpun oporavak i povratak vrhunskom rukometu, gdje i pripada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare