To je to što me zanima!

Mirjana Lučić-Baroni osvojila Quebec te je ušla u povijest!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mirjana Lučić-Baroni (32) osvojila je WTA turnir u Quebecu pobjedom protiv Venus Williams iz SAD-a 6-4, 6-3. Osvojila je naslov nakon 16 godina i ušla u povijest...
Vidi originalni članak

Mirjana Lučić-Baroni osvojila je Quebec! Hrvatska tenisačica pobijedila je Venus Williams u dva seta (6-4, 6-3) i osvojila prvi naslov nakon 16 godina! 

- Hvala navijačima koji su me podržavali. Ovo je bio čudesan tjedan za mene. Nevjerojatno sam sretna. Nadam se da nitko neće doći do mene i probuditi me. Jer ovo je kao san - rekla je naša tenisačica, koja je ušla u povijest kao tenisačica s najvećim razmakom između dvije titule. 

Dosad je rekord držala Japanka Kimiko Date (13 godina razmaka).

Fantastičan je to uspjeh za 32-godišnju Makaranku, koja se na velika vrata vratila tenisu. Hrvatska tenisačica šokirala je 19. igračicu, nekoć najbolju na svijetu, Venus Williams, peterostruku pobjednicu Wimbledona. 

Za Mirjanu je ovo treći naslov u karijeri, nakon dvije titule iz Bola na Braču.

WTA, Quebec, finale:

  • Lučić - Williams 6-3, 6-4
Idi na 24sata

Komentari 140

  • abava 15.09.2014.

    Tek sada, nakon toliko godina, možemo u potpunosti shvatiti kakav je potencijal bila. Da je imala normalne uvjete za razvoj, sigurno bi bila jedna od najboljih svih vremena, možda i najbolja.

  • ecolozzi 15.09.2014.

    Neka, neka sad je najbolja nek napravi više ono što se od nje i očekuje.

  • tonitonic 15.09.2014.

    Jako mi je drago radi Mirjane i ovog uspijeha koji je postigla.....zaslužila je....nakon svega što je prošla sa ocem.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare