To je to što me zanima!

Mirko Barišić o Brekalu: Klinci i roditelji već imaju doktrinu...

Većina onih talentiranih koji su otišli iz kluba, a da nisu potpisali ugovor, baš i nisu uspjeli, tako da se to nije pokazalo baš dobrim odlukama, kaže nam Mirko Barišić
Vidi originalni članak

Sprema li se u Dinamu novi “slučaj Murić” ili će se prvak na kraju uspjeti dogovoriti s Josip Brekalom i njegovim ocem oko novog ugovora?!

Talentirani Brekalo će u lipnju napuniti 18 godina i “zapelo” je oko potpisivanja višegodišnjeg ugovora s “plavima”.

Da zastoja u pregovorima ima, potvrdio je i predsjednik Dinama Mirko Barišić.

- Ovo je već postala doktrina kad su u pitanju naši mladi igrači i njihovi roditelji - rekao nam je predsjednik Dinama Mirko Barišić i nastavio:

- Većina onih talentiranih koji su otišli iz kluba, a da nisu potpisali ugovor, baš i nisu uspjeli, tako da se to nije pokazalo baš dobrim odlukama. Ipak, nadam se i uvjeren sam da će s talentiranim Josipom Brekalom sve uskoro biti dogovoreno.

Brekalo inače ima profesionalni ugovor s Dinamom, ali ga je potpisao sa 16 godina, a po Fifinim pravilima taj ugovor vrijedi do ljeta 2017.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • mali tomicalomica 07.03.2016.

    Onog momenta kad je Hrvatska ušla u EU ovakve stvari su neizbježne! Mislim da više ne postoje nikakvi ugovori i klauzule između igrača i klubova , država smo bez granice što dozvoljava svakome mladome sportašu ili bilo kojem čovjeku da ode bilo gdje bez odštete. ..Naravno da bi to trebalo regulirati nekim stipendijskim ili pred profesionalnim ugovorima ali kod nas se takve stvari događaju jer smo banana država :-(

  • 07.03.2016.

    Pa nije valjda lud do kraja karijere plaćat postotke prekupcu Mamiću ko Da Silva, Modrić, Ćorluka i pun klinac njih...Bravo, Murićevim stopama svi....

  • justEd 07.03.2016.

    ovi kao torcidini navijaci se usrali u gace da im nepopuni mrezu iducih 3-4godina pa podruzavaju njegovu odluku otic jeste jadni..

Komentiraj...
Vidi sve komentare