To je to što me zanima!

Mirko Filipović opet u UFC-u! 'Revanše želim više nego išta'

Postoje borbe koje bih volio odraditi prije kraja karijere. Radi se o revanšima. Hvala UFC-u što mi je omogućio povratak, napisao je Mirko na svojoj službenoj stranici
Vidi originalni članak

Portal Bloody Elbow prvi je donio ekskluzivnu vijest kako je hrvatski borac Mirko Filipović nadomak povratka u UFC. Mirko je tu vijest vrlo brzo potvrdio.

- Informacije koje su se pojavile na portalima su točne. Vraćam se u UFC. Prvu borbu imat ću u travnju - napisao je Cro Cop na službenoj stranici i dodao:

- Postoje borbe koje bih volio odraditi prije nego završim karijeru. Riječ je o nekim revanšima koje želim više nego išta. Bez obzira dobio ili ne, pripremit ću se maksimalno i dati sve od sebe. Hvala UFC-u koji mi je to omogućio.

Igor Kralj/PIXSELL

Mirko je posljednju borbu u UFC-u imao protiv Roya Nelsona 2011. godine. Nakon tog poraza osvojio je K-1 World Grand Prix te nastupao za Glory. 

Nedavno su se pojavile informacije kako je Bellator sve dogovorio s Mirkom te da će hrvatski borac uskoro potpisati za tu organizaciju. Glasine su se pojavile nakon Mirkove sjajne pobjede protiv Satoshija Ishiija na Staru godinu. 

youtube

Uz ring je bio i Scott Coker, čelni čovjek Bellatora. 

Između Mirka i Bellatora navodno je bilo sve dogovoreno, ali onda se u priču upleo UFC koji je Bellatoru oteo Cro Copa. Mirko prihvatio bolju ponudu.

U travnju protiv Mira, Schauba, Nelsona, Gonzage?

Mirko je najavio povratak u UFC uz dodatak kako prije kraja karijere želi odraditi neke revanše više nego išta. Cro Cop je u UFC-u najbolji nastup protiv Pata Barryja. Pobijedio je i Mustaphu Al Turka, Eddieja Sancheza i Anthonyja Perosha.

No u kontektsu Mirkovog povratka u UFC puno je zanimljivije od koga je gubio. A to su redom Frank Mir, Brendan Schaub, Roy Nelson, Dos Santos, Cheick Kongo i Gabriel Gonzaga. Jedan od ovih boraca, osim Cheicka Konga koji je u Bellatoru, mogao bi već u travnju u ring s Cro Copom...

Mirko u UFC-u ima skor od četiri pobjede i šest poraza.

Slavko Midžor/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 104

  • nikluk20 10.02.2015.

    odi u mirovinu i povuci se sa dignitetom a ne da još dobiješ epitet vreće za napucavanje....

  • petar94 21.01.2015.

    mislim da bi sve ove revanse u ovakvoj formi mirko dobio osim naravno onaj protiv dos santosa

  • HRU 21.01.2015.

    pride je bila najbolja organizacija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare