To je to što me zanima!

Mirko izgubio posljednji meč nokautom: "Hvala vam svima"

Filipović je nakon meča priznao da je Nelson bio bolji. Zahvaljivao se svima i rekao da su ga tretirali kao kralja te se ispričavao što je 'uprskao' stvar. Dobio je ovacije
Vidi originalni članak

Mirko Filipović  je u Mandalay Bay areni u Las Vegasu imao svoju posljednju borbu u UFC-u. Cro Cop nije se uspio oprostiti pobjedom, izgubio je od Roya Nelsona tehničkim nokautom u trećoj rundi. Cro Cop je prvi put u karijeri izgubio tri borbe u nizu. Nelson je krenuo agresivno u meč, nakon nabijanja na ogradu uspio je Mirka baciti na parter iako je naš borac mislio da Amerikanac neće odabrati tu taktiku. Mirko se iz tog napada uspio izvući, a na kraju runde došlo je do izmjene udaraca u kojem je naš borac aperkatom dobro pogodio Nelsona.

U drugu je rundu Mirko ušao sjajno serijom udaraca u glavu i tijelo. Nakon toga je Mirko high-kickom pogodio Nelsona, no nije ga uspio srušiti. Pred kraj runde Nelson je opet došao u odličnu poziciju na tlu, a Mirka je spasilo zvono.

Posljednja runda protekla je u potpunoj dominaciji Amerikanca. Nelsonu je prošao jedan izravan udarac, a onda je opet rušio hrvatskog borca koji je se na tlu nije mogao braniti licem okrenutim prema dolje. Mirko se naša u teškoj situaciji, a sudac je prekinuo borbu nakon 90 sekundi u trećoj rundi.

Naš Cro Cop je tako ubilježio i šesti poraz u deset borbi za trenutno najjaču svjetsku MMA organizaciju. To je kraj njegovog puta među svjetskom MMA elitom, a vidjet ćemo hoće li to biti i definitivan kraj bogate karijere legende PRIDE-a.

Filipović je nakon meča i priznao da je Nelson bio bolji. Zahvaljivao se svima te rekao da su ga tretirali kao kralja, a potom se ispričavao što je uprskao stvar. Iz ringa je otišao uz ovacije, a i pobjednik meča prvo je u svom kratkom govoru od posjetitelja u dvorani zatražio da prvo pozdrave Cro Copa. Rekao je kako je bilo sjajno boriti se s legendom te da Cro Cop još može 'trgati', prenosi Dnevnik.hr.

Idi na 24sata

Komentari 156

  • troma1 31.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dulama1 31.10.2011.

    i svemu dođe kraj,zaradio uz batine i par milijuna eura.mislim premalo kada ga se usporedi sa nekim nogometašem koji gura loptu.svaka ti čast MIRKO!!!!!!

  • igorskee 31.10.2011.

    MIrko vise ne napada i u tome je problem. Stojeci i cekajuci savrsen udarac, nikad ga nece docekati. Prije 5-6 godina on je napadao, napadao, napadao i tu niko nije mogao da se odbrani. Taktika mu je sranje u zadnjih nekoliko godina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare