To je to što me zanima!

Mirko, može hakl? Dinamovac Dani Olmo izazvao Cro Copa...

Večeras me posjetio Dani Olmo, zvijezda Dinama i budući reprezentativac i izazvao me partiju hakla. Ali stari napadač Cibalije je jos pretvrd orah, napisao je Cro Cop na Facebooku
Vidi originalni članak

Pokucao je Dani Olmo na vrata Mirka Filipovića u zagrebačkim Gajnicama.

Dinamova mlada zvijezda očito prati MMA scenu pa je poželio upoznati jednog od najboljih hrvatskih boraca u povijesti. I izazvati ga na hakl.

Ali nije znao da je i Mirko bio nogometaš, sjećate se one jedne utakmice koju je odigrao za voljenu mu vinkovačku Cibaliju?

- Večeras me posjetio Dani Olmo, zvijezda Dinama i budući reprezentativac i izazvao me partiju hakla. Ali stari napadač Cibalije je jos pretvrd orah - napisao je Cro Cop.

Prema tim riječima više je nego očito tko je na kraju pobijedio... 

POGLEDAJTE VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 20

  • VrljoVrljavi 15.03.2018.

    Daj Mirko sjasi đede i idi u penziju

  • bianconeri_zg 15.03.2018.

    Nije jedan od najboljih boraca u hrvatskoj nego je najveci borac u povijesti hrvatske.

  • Karlo Butić Butigol 15.03.2018.

    Nevezano za članak,mislim da polako dobivamo pravog napadača killera za reprezentaciju,većini nepoznat i prilično medijski nepravedno zapostavljen kao i od mlade U21 selekcije 19.godišnji Zadranin Karlo Butić kojem Talijani tepaju "Butigol" trpa kao na traci za Torino Primaveru,dečko ima 20 golova u 29 nastupa,jučer na Viareggio Cupu zabio golčinu iz slobodnjaka s 30 metara,perfektno izveden udarac,dečko ima ljevicu samo takvu...pozvan je u prvu momčad Torina,bio je na klupi protiv Rome i pitanje je vremena kad će debitirat za Torino u Seriji A...a kad jednom debitira ostalo će biti povijest,dečko će biti "Novi Šuker"ali samo u igračkom smislu...HNS srami se!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare