To je to što me zanima!

Mirko na Staru godinu u Tokiju protiv sumo hrvača Suzukawe!

Mirko Filipović borit će se 31. prosinca u Tokiju protiv bivšeg sumo hrvača Shinichija Suzukawe. Cro Cop će se boriti u istoj dvorani u kojoj je pobijedio Randyja Blakea
Vidi originalni članak

Shinichi Suzukawa (29) bivši je sumo hrvač i budući protivnik Mirku Filipoviću na Staru godinu, saznaje portal Fightsite. Mirko će nastupiti na tradicionalnom turniru japanske hrvačke promocije IGF. Cro Cop će se boriti protiv Suzukawe po MMA pravilima. 

Hrvatski će se borac naći u istoj dvorani u Tokiju u kojoj je prije dva mjeseca pobijedio Amerikanca Randyja Blakea u osmini finala K-1 World Grand Prixa. Suzukawa je visok 1.90 metara i teži oko 120 kilograma. Nakon sumo karijere prešao je u profesionalne hrvače. Mirko ne bi trebao imati većih problema protiv njega. 

Na predstavi pod nazivom "Inoki Bom-ba-ye" trebao bi nastupiti i legendarni Ray Sefo. Još nije dogovoreno prema kojim pravilima, ali Sefo će se boriti protiv japanske MMA zvijezde Ikuhise Minowe.

Pao s "travom", trebao se boriti protiv Sappa

Shinichi Suzukawa uhićen je 2009. zbog posjedovanja marihuane. Izbacili su ga iz sumo hrvanja. Sljedeće godine postao je profesionalni hrvač. Zanimljivo je i da se trebao boriti protiv Boba Sappa. Ali borba se nije održala je Sapp nije htio izaći iz svlačionice.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • libeluli 15.12.2012.

    ne znam zašto netko osudjuje Mirka, pa njegovo je pravo čak i da se natječe u pikadu... Mirko, neka ti je sretan i lijep doček 2013. godine

  • francko 11.12.2012.

    koja je ovo sprdnja od videa

  • WOMANIZER 10.12.2012.

    sumo borac? stvarno svašta, ovo više nije do borbi nego do šoua i para, mirko stvarno te je dosta, dobar si bio dok si se borio, al ovakvih gluposti mislim da ti sad ne treba, nisi ti više borac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare