To je to što me zanima!

Mirko opet u formi: 'Hrvatsko čudovište uništilo je Füchse'

Hrvatski rukometni reprezentativac Mirko Alilović u dresu je Veszprema bio igrač utakmice u pobjedi na gostovanju kod Füchse Berlina. Mirko je obranio 17 lopti
Vidi originalni članak

Rukometaši Veszprema šokirali su u Berlinu Bundesligaša Füchsea pobijedivši 29-24 u srazu petog kola natjecanja po skupinama Lige prvaka.

Ključnu je ulogu pritom odigrao hrvatski 26-godišnji reprezentativni golman Mirko Alilović, kojeg je njemački dnevnik Bild nazvao golmanskim čudovištem.

"Zid mađarskih čudovišta Berlinčani nisu uspjeli preskočiti. Ono što je prošlo pored hobotnice sastavljene od šest dvometraša i 12 stokilaša, nije prošlo pored Mirka Halilovića, hrvatskog supergolmana visokog dva metra i teškog 111 kilograma", napisao je Bildov izvjestitelj.

Alilović je ukupno skupio 17 obrana, od čega tri iz sedmeraca, koje je obranio Marku Bultu, Ikeru Romeru i Bartlomieju Jaszki.

- U ovoj utakmici nismo bili prisutni niti glavom niti srcem. Atletski smo kvalitetnija momčad, no naše tjelesne predispozicije nisu došle do izražaja. Nametnuli su nam gosti svoj tempo igre. To se ne smije ponoviti pri našem idućem okršaju s Veszpremom – rekao je trener berlinskog sastava Dagur Sigurdsson.

Najbolji igrač momčadi za koju igraju Ivan Ninčević (2 gola) i Denis Špoljarić, njemački reprezentativac Sven-Sören Christophersen, po svršetku dvoboja izjavio je:

- Dobar golman uvijek donese dobru obrambenu igru. U srijedu je to Veszprem imao, a mi ne!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • razumni...not 17.11.2011.

    on nam je najvise falio na proslom SP-u ,pod falio mislim na to da je bio u ocajnoj formi,sa njim u dobroj formi uvijek mozemo daleko dogurat

  • troyan 17.11.2011.

    Kad sam pročitao "Mirko" u naslovu, ponadao sam se da je CroCop napokon nekog razbio u fuš-borbi, ako već u legalnoj ne može...al a-a :/ Al zbog Alilovića mi je drago :)

  • user_66879 17.11.2011.

    nije prošlo pored Mirka Halilovića...bas je ovi Halilovic neki

Komentiraj...
Vidi sve komentare