To je to što me zanima!

Mirko spava s pojasom: Svima je zaželio sretnu Novu 2017.!

Cro Cop je neuništiv i u 43. godini više ne ruši protivnike samo s high-kickovima. A ne, sad se moraju paziti i aperkata, koljena i razornih krošeja jer upravo je tim tehnikama rušio jednog po jednog
Vidi originalni članak

Na Badnjak je otputovao na put koji su mnogi nazvali putom bez nade. Božić je proveo u Japanu u pripremi za Rizin Grand Prix, a Novu je dočekao s pojasom.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mirko Filipović objavio je fotografiju iz kreveta, ovaj put nema Stipe Drviša, ali pojas koji je osvojio s tri uvjerljive pobjede je tu. Mirko je svima čestitao Novu.

Cro Cop je neuništiv i u 43. godini više ne ruši protivnike samo s high-kickovima. A ne, sad se moraju paziti i aperkata, koljena i razornih krošeja jer upravo je tim tehnikama rušio jednog po jednog, King Moa, Baruta pa Aliakbarija.

I ne samo to, Mirko je otkrio da vuče ozljedu još od prve borbe.

- U borbi protiv King Moa jedan od mojih udaraca u tijelo završio je na njegovom laktu. Gornji dio stopala bio mi je natečen u polufinalu i finalu. Ponosan sam što imam novi pojas jer sam sebi dokazao da mogu. Tijelo mi je izranjavano, ali volio bih se vratiti u Japan i opet nastupiti u Rizinu - rekao je Mirko.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • SAINT 02.01.2017.

    https://hrvatskoobrambenostivo.com/2017/01/02/ne-dirajte-mirka-filipovica/

  • tomo15 01.01.2017.

    Mirko stvarno si Legenda

  • josipfizičar 01.01.2017.

    Hrvatska nikada nije imala niti će imati borca kao što je Mirko Filipović!!! Neustrašiv,jak,pametan,lijepo građen,zgodan,žene ga obožavaju.....ma znate šta,Blek Stena je za njega mala maca!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare