To je to što me zanima!

Mirko: 'Ubijam' na treninzima, nevjerojatno sam spreman...

Ubijam, ubijam, treniram dvaput dnevno i nevjerojatno sam spreman, rekao je Mirko Filipović koji je potpisao jednogodišnji ugovor s K-1. Bori se 27. svibnja u Madridu
Vidi originalni članak

Mirovina će pričekati još neko vrijeme, Mirko Filipović definitivno se vraća u ring!

- Potpisao sam ugovor s K1 i u Madridu 27. svibnja imat ću svoju iduću borbu – potvrdio je naš najbolji borac i dodao kako ime protivnika ne zna, a i nije mu bitno. Jer unatoč godinama, još uvijek je itekako spreman za borbe i ne boji se nikog.

- Ubijam, ubijam, treniram dvaput dnevno i nevjerojatno sam spreman!

Ta borba bit će samo prolazna stanica prema cilju koju Cro Cop sanja – da još jedanput osvoji Grand Prix, vjerojatno najteže borilačko natjecanje na svijetu.

U listopadu će imati kvalifikacijsku borbu, a pobijedi li, ulazi u "Final Eight". Tada će u dva i pol sata morati pobijediti tri od osam najvećih svjetskih K1 boraca.

- Naravno da mogu to, uvjeren sam da mogu ponovno osvojiti – prepun samopouzdanja je Mirko.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • franko666 19.04.2012.

    Bravo Mirko.. svi smo uz tebe..,najbolji si borac,udarac svih vremena..

  • iron mike 18.04.2012.

    e vi curice sta serete po mirku evo jedna cinjenica: da mirko izgubi sve naredne borbe, samo u tim borbama je postigao vise nego vi u cilom zivotu, a da ne spominjem njegove velike pobjede

  • Ivo Lola Ribar 18.04.2012.

    kako K1 grand prix ponovo kada ga nikada nije niti osvojio? ako me memorija sluzi, lego je protiv ernesta hoosta u finalu, zbog polomljenih rebaraca? za sada, jedino cikatic ima hramd prix u k1.

Komentiraj...
Vidi sve komentare