To je to što me zanima!

Miroslav Blažević: Milan Bandić me u sve ovo uvalio

Miroslav Ćiro Blažević debitirao je na klupi BiH porazom od Bugarske 2-1, a unatoč porazu u Zenici je doživio ovacije prisutnih navijača
Vidi originalni članak

Pred 10.000 gledatelja u Zenici Ćiro Blažević izgubio je svoju prvu utakmicu kao izbornik reprezentacije BiH ali je nakon svega bio zadovoljan.
- Ne pamtim kada sam ovako toplo dočekan. Koliko je to dobro s jedne strane, s druge je strane i obveza jer se osjećam kao veliki dužnik ovim ljudima - rekao je razdragani Ćiro Blažević.
Na terenu BiH nije bila nimalo slabija od Bugara, čak su imali više prilika ali je Dmitar Berbatov rastužio Zenicu sa dva gola.
Utakmicu je iz svečane lože gledao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je tako ispunio obećanje i došao podržati Ćiru u njegovu debiju.

BIH PROMAŠIVALA, BERBATOV "TRPAO"
Sjajni Berbatov prvi je gol zabio u 25., a potom i u 57. minuti. Reprezentacija Bosne i Hercegovine je uspjela smanjiti na 2-1 samo dvije minute nakon drugog pogotka Berbatova. Strijelac je bio ovoljetno pojačanje Hajduka Senijad Ibričić. Do kraja utakmice domaćini nisu uspjeli realizirati neke od šansi, te je Ćiro u svojoj prvoj utakmici kao izbornik BiH ipak poražen. (ts)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare