To je to što me zanima!

Miroslav Đukić bi mogao postati 'srpski Bilić'...

Sjednica upravnog odbora FSS-a na kojoj bi Đukić trebao biti imenovan održat će se 24. siječnja. Kako se sada čini, radi se o formalnosti
Vidi originalni članak

Vodstvo nogometnog saveza Srbije (FSS) na svojoj je internet stranici potvrdilo kako će Miroslav Đukić favorit za novog izbornika.
- Stručna komisija FSS-a jednoglasno podupire Đukićevu kandidaturu. Nadamo se da će i Upravni odbor biti jednakog mišljenja i odabrati Đukića kao dugoročno rješenje - priopćenje je članova Stručne komisije.
Sjednica upravnog odbora na kojoj bi Đukić trebao biti imenovan održat će se 24. siječnja sljedeće godine. U datim okolnostima za pretpostaviti je kako se radi o formalnosti.
U Đukiću (41), dugogodišnjem nogometašu Deportiva iz La Coruñe, srpska javnost prepoznaje svog Slavena Bilića, mladog trenera velikog potencijala i apsolutne javne podrške. Simpatije nacije osvojio je plasmanom u finale EP-a za igrače do 21 godine ovog ljeta u Nizozemskoj.
Da bi mogao preuzeti nacionalnu momčad, Đukić je u srijedu odstupio s dužnosti trenera Partizana, koju je obnašao od početka sezone.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare