To je to što me zanima!

Mirror: Nezadovoljni Kalinić je menadžeru rekao da želi otići

Interes za bivšim igračem Hajduka, danas igračem Blackburna Nikolom Kalinićem pokazali su Dinamo Kijev, Metalist i Dnjipro, a ovaj potonji ponudio je 4.1 mil. funti
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Kalinić (23) od početka se prijelaznog roka spominje u kontekstu mogućeg napuštanja Blackburn Roversa, a sada The Mirror navodi da je takav stav i službeno prenio menadžeru Steveu Keanu.

Nikola je to menadžeru rekao tijekom predsezonskih priprema. Porućio mu je da traži novi start u nekom novom klubu. 

Menedžer Roversa voljan je pustiti hrvatskog napadača kojeg je uglavnom ignorirao otkako je naslijedio Sama Allardycea na klupi u prosincu prošle godine, pa je tako Kalinićevom agentu Tomislavu Ercegu dan rok da svom klijentu pronađe kupca, ali problem je taj što Roversi traže čak 12 milijuna funti odštete, kao i što spomenuti rok istječe za samo tjedan dana.

Interes za Kalinićem navodno su pokazala tri ukrajinska kluba, Dinako Kijev, Metalist i Dnjipro, a ovaj potonji nudi 4.1 milijun funti. Ipak, bivši igrač Hajduka preferirao bi ostanak u engleskoj Premierligi, navodi engleski dnevnik.

U redove Blackburna Kalinić je stigao 2009. godine iz Hajduka uz šest milijuna funti odštete, a prošle je sezone u svim natjecanjima skupio svega 20 nastupa. Zabio je pritom šest golova, od čega pet u Premiershipu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Nakramani 15.07.2011.

    hahaha...sta su poludili?ako traze 12 mil. nikad ga nece prodat.

  • Superteška 15.07.2011.

    Taj nema mjesta niti u jednoj ozbiljnoj ekipi osim u repki - zahvaljujući Splitskom lobiju i menadžersko-rodbinskim vezama. Nikada nije bio najbolji u HNL-u a gurali su ga kao prvog napadača u reprezentaciji. Jadan je igrač koji ne može u Blackburnu izboriti makar i klupu.

  • DeDa_5 15.07.2011.

    ostani i izbori se za prvih 11 kale uz tebe je cjela hrvatska

Komentiraj...
Vidi sve komentare