To je to što me zanima!

Mišić: Ne znam komu smo se zamjerili! Ako završimo treći, nitko baš neće biti zadovoljan

Treća utakmica zaredom da igramo dobro, ali nikako da rezultat dođe, požalio se Luka Ivanušec nakon 1-1 protiv Genka kojim su dinamovci osigurali proljeće u Europi. Mišić je rekao da su se ispuhali u 2. dijelu
Vidi originalni članak

Luka Menalo zabio je vodeći gol za Dinamo protiv Genka u 35. minuti na lijepu asistenciju Kevina Theophilea, ali na koncu je završilo remijem 1-1 pa odluka o putniku u šesnaestinu finala Europske lige, odnosno Konferencijske lige pada u posljednjem kolu 9. prosinca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo će tad gostovati kod rasterećenog West Hama, a Genk dočekati Rapid koji pobjedom može izbaciti Belgijce.

- Teška utakmica, mislim da smo na kraju zaslužili pobjedu, nismo je uspjeli ostvariti. Prvo poluvrijeme odlično, poslije gola za 1-0 morali smo zabiti drugi gol, sve nam je bilo otvoreno. Primimo gol u zadnjoj sekundi, a u drugom nismo uspjeli zabiti. Ali još ništa nije izgubljeno, imamo utakmicu u Londonu, igra nam bod. Idemo ga uzeti - rekao je Širokobriježanin za Arenasport.

Njegov bijeg i gol iz kontre nije slučajan.

- To je plod analize igre i pripreme utakmice, znali smo da će stajati visoko. Theo je odlično dao loptu, ja sam je iskoristio i zabio ga - dodao je Menalo.

 - Čovjek (Ugbo, op. a.) pogodi strašan, nemogući volej. U drugom poluvremenu smo imali neke prilike, imali su i oni, spasio nas je Dominik Livaković. Dobro je, drugi smo, i dalje je sve u našim rukama - rekao je Luka Menalo.

Zašto je tmurna atmosfera u svlačionici, pitali smo ga.

- Osjećaji su pomiješani. Znamo da imamo to treće mjesto, da imamo osigurano europsko proljeće, ali želja nam je doći do drugog mjesta i igrati Europsku ligu, imamo definitivno kvalitetu za to. Šef je rekao, u 50 godina samo smo triput igrali proljeće u Europi. Moramo biti zadovoljni - rekao je Menalo.

Jesi li tražio snimku gola?

- Nisam još stigao, dobio sam hrpu poruka, svi su mi čestitali na golu. A kad vam ne ide, uz vas su samo najbliži - rekao je Menalo. 

Luka Ivanušec nije baš bio zadovoljan iako je Dinamo osigurao europsko proljeće.

- Očekivano teška utakmica, znali smo da su oni dobri na lopti, ali mislim da smo i mi dobro igrali. Treća utakmica zaredom da igramo dobro, ali nikako da rezultat dođe. Ali možemo biti optimisti. Igramo dobro, ali fali realizacija. Moramo raditi na tome - kazao je veznjak "modrih".

Kakav je bio Genk?

- Oni su jako dobri na lopti, imali su trenutke kad su dominirali. Primoraju se da se povučeš, pitalo se nešto i njih.

Što očekuje u Londonu?

- Svi znamo što nam je raditi, ali sad je najvažnije da se dobro regeneriramo. Prvo Šibenik pa ćemo znati što dalje - zaključio je Ivanušec.

GOLOVI DINAMA I GENKA VIDEO Pogledajte Theophileovu sjajnu loptu i bijeg Menala pa hladan tuš u zadnjem napadu

Josip Mišić govorio je bez zadrške...

- Jako teška utakmica. Mislim da smo dominirali prvo poluvrijeme u posjedu, imali dosta šansi kod 1-0 da odemo na dva razlike, onda bi se utakmica odvijala drugačije. Ne znam kome smo se zamjerili, svaki put iz prve prilike primamo gol. U drugom poluvremenu smo se, mogu reći, malo ispuhali, oni su imali neke šanse iz kontri za 2-1, Livi je obranio... Ostaje žal - kazao je Mišić.

Treći put u posljednje četiri sezone igrat će "modri" u Europi i iza Nove godine. Ali...

- Imamo šansu još tih 90 minuta, možda će nam biti dovoljan i bod da prođemo u Europskoj ligi. Osigurali smo Konferencijsku ligu, ali mislim da nitko neće biti zadovoljan tim rezultatom - rekao je Mišić.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 26.11.2021.

    Ovakav Dinamo nije niti veliki favorit za uzet HNL,a otišli su dobri igrači,i to je to,sva sreća pa je Krznar tu još

  • SimonJosip 26.11.2021.

    **Admin** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • Kis00 26.11.2021.

    Di je nestao prtko? Odletio na potpis ugovora u manchester ili??

Komentiraj...
Vidi sve komentare