To je to što me zanima!

Misica s licencijom: Svi žele da im trenerica postane lijepa Ellie

Imam trenersku licenciju druge razine. Od rođenja sam navijačica Wokinga i idem na utakmice svaki vikend, rekla je Ellie koja je došla do polufinala Izbora za Miss
Vidi originalni članak

Ellie Beagley (23) nesvakidašnja je cura. Natjecala se za Miss Engleske, a osim manekenstva, velika ljubav joj je nogomet. Ova 178 cm visoka misica je prije dva tjedna došla do polufinala, a u samo finale, koja se održava sredinom srpnja, nije se uspjela plasirati. Sada će se okrenuti drugoj ljubavi, ima trenersku licencu i želi sjesti na klupu nekog kluba.

- Sportski sam tip. Igram hokej, plivam, a prilično sam dobra u nogometu. Imam trenersku licencu druge razine Engleskog nogometnog saveza. Želim dokazati da su 'sportske cure' također ženstvene i lijepe. Od rođenja sam navijačica Wokinga i idem na utakmice svaki vikend - rekla je Ellie.

FC Woking možda ne igra najljepši nogomet, ali ima najljepšu navijačicu. U šestoj su ligi i nadaju se da će napredovati kao veliki rivali, AFC Wimbledon koji je u petoj ligi. Valjda Ellie neće otići u njihov navijači tabor. Bio bi to veliki udarac za Woking. 

- Na regionalnom izboru smo trebale obući nešto crveno i bijelo. Savršena prigoda da obučem Wokingov dres. Neke cure su mi se smijale, ali mi ne smeta. Ponosim se svojim lokalnim klubom koliko god neglamurozan bio.

Neka joj daju trenersku priliku, ako ništa, povećala bi posjećenost, a Woking bi nakon najljepše navijačice na Otoku, imao i najljepšeg trenera.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • nera13 28.06.2011.

    Kad Mamić ovaj članak pročita....... Unaprijed čestitam naijačima Dinama na novom treneru.

  • Lukša10 28.06.2011.

    vjerovatno bi bila bolja od vecine hnl trenera da dojde u hrvatsku, a pogotovo od jurčića

  • krnje obicni 28.06.2011.

    ne koristin baš često fb u zadnje vrime, al evo posla san joj zahtjev, ako me prihvati moga bi i umočit nešta konačno :/ ahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare