To je to što me zanima!

Mišković dao otkaz Palikuči! O treneru odluka sljedeći tjedan

S Rujevice priopćenje: Dan nakon utakmice protiv Varaždina, Palikuča je podnio ostavku na funkciju generalnog menadžera za sport, a njegovu ostavku prihvatila je Uprava kluba
Vidi originalni članak

S Rujevice su u nedjeljno poslijepodne kratkim priopćenjem obznanili odluku o novom rastanku s jednim od članova struke tj. kreatora sportske politike. Nakon Dragana Tadića u Rijeci više ne radi ni Robert Palikuča!

KOMENTAR Rijeka je u žestokoj krizi! Može li itko trgnuti slomljenu ekipu?

Službeno, Palikuča je dao ostavku. Tako se navodi u priopćenju koje prenosimo u cijelosti:

Robert Palikuča više nije sportski direktor Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Dan nakon utakmice protiv Varaždina, Palikuča je podnio ostavku na funkciju generalnog menadžera za sport, u okviru koje je obavljao funkciju sportskog direktora, a njegovu ostavku prihvatila je Uprava kluba.

Palikuča je u Rijeku stigao u lipnju 2021. godine naslijedivši Ivana Mancea.

- Želim se zahvaliti svima u klubu, od predsjednika Damira Miškovića i Upravi do svih zaposlenika na ukazanom povjerenju. Odluka o odlasku iz kluba je isključivo moja uvjetovana rezultatima koji su bili ispod renomea kluba kao što je Rijeka. Došli smo u situaciju kada smjena trenera nije donijela željeni učinak na prvu momčad i rezultate i moj odlazak je nova mjera kojom želim pomoći da se ova situacija preokrene. Rijeci želim puno sreće i uspjeha u nastavku sezone, rekao je Robert Palikuča.

KRIZA JE SVE DUBLJA Budicin moli klub da ga smijeni: Ja sam pokušao, ali ne ide...

Mance je predložio dovođenje Palikuče kojem je ipak 'presudio' ovaj prijelazni rok u kojem, prema stavu uprave, nije napravio posao na razini očekivanja, a Rijeka je u nizu od sedam utakmica bez pobjede, najlošijem u zadnjih 12 godina.

Službeno je priopćeno kako je Palikuča podnio ostavku. Za Tadića je, sjetit ćete se, rečeno kako je postignut dogovorni raskid. Naravno, službena formulacija je jedno, a stvarnost je da su i bivši sportski direktor i bivši sportski trener jednostavno - ostali bez povjerenja predsjednika Damira Miškovića.

Ovog ljeta u momčad su dovedeni Vrančić, Djouahra, Halilović, Mitrović, Alvarez, Pavlović, Dujmović, Vlasenko i Grgić, a Rijeka je pretposljednja s time da će, osvoji li Osijek u nedjelju navečer barem bod protiv Hajduka, nakon šest kola biti - zadnja na tablici.

 

POGLEDAJTE VIDEO: HAJDUKOVCI NAPRAVILI KAOS NA AUTOCESTI

Idi na 24sata

Komentari 64

  • VekiD2D 21.09.2022.

    Ako Gorica otrese Hajduk sto nije nemoguce s obzirom na ozljede u Hajduku Rijeka ce biti zabetonirana na zadnje mjesto. Miskovic polako ali sigurno unistava Rijeku. Bilo je lijepo dok je trajalo momci.

  • grana interijeri 03.09.2022.

    Budeju ovaj dobar radnik u grana interijerima,buden mu dal broj 99

  • zagorac2 29.08.2022.

    Rijeka je bila o.k sve dok joj je Dinamo slao svoje igrace koji su zadnjih nekoliko godina otisli i sad ocito da Dinamo nije poslal dovoljno i Rijeka je sad tu gdje je i nece biti u vrhu

Komentiraj...
Vidi sve komentare