To je to što me zanima!

Mišković je opet pružio ruku Armadi: Vrijeme je praštanja

Glasnogovornik Alen Fućak: 'Ćiro Blažević je bio trener s Rijekom pa bio treći na svijetu, Zlatko Dalić je bio trener s Rijekom pa je drugi na svijetu. Igor Bišćan je... Isto trener Rijeke'
Vidi originalni članak

Nogometna Rijeka slika je i prilika svog predsjednika. Posrtanja su normalni dio života, ali ako je vrijedan življenja onda se kroz život gura sa pozitivom i to više energije što su udarci koje primaš jači.

I Rijeka, koja je prije dva mjeseca izgledala kao borac koji će se od knock-downova zvanih ispadanje iz Europe iz Sarpsborga plus odlazak Matjaža Keka oporavljati najmanje do kraja sezone, danas leti.

Na Rujevici su u ponedjeljak organizirali noć NK Rijeke, rastanak sa ovom godinom i jesenskim dijelom polusezone.

Počelo je spektakularnim vatrometom, bili su tamo gradonačelnik Obersnel, župan Komadina, ministar Capelli, Samir Barać, Aramis Naglić, Ćiro Blažević, Damir Kreilach, Marinko Koljanin, Milan Radović, Drago i Vlado Čohar, Koljanin i Matijaš, sadašnji i bivši Rijekini asovi u posebno pripremljenom prostoru kod zapadne tribine.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Igor Bišćan je dao valjda 100 izjava i bio zaustavljen 200 puta za foto-uspomenu. A presidente Damir Mišković sa pozornice je poslao miškovićevsku poruku, poruku pozitive.

Nakon što se uživalo u najbljom akcijama Bijelih u 2018-oj, zahvalio se svima koji su igrali, trenirali, navijali i podržavali Rijeku. Zahvalio se Matjažu Keku ("Vječna legenda ovog kluba i ovog grada") pa poručio:

- Armada, sretan Božić i Nova godina i ne zaboravite... Prosinac je, vrijeme je praštanja!

Vječni Ćiro je grmio:

- Bišćan je moj nasljednik!

A klupski glasnogovornik Alen Fućak u svom stilu, en passant, primijetio:

- Ćiro je bio trener s Rijekom pa bio treći na svijetu, Dalić je bio trener s Rijekom pa je drugi na svijetu. Bišćan je isto trener Rijeke, a?

Nogometna Rijeka. Optimizam i energija... 100% miškovićevska!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Simulacija_stimulacija 11.12.2018.

    Bišćan je zasad trener kakav treba ovim igračima. Kek je izvrstan stručnjak, ali nije unosio nikakve vidljive emocije u utakmicu. Igračima to treba. Rijekin problem može biti jedino ako Dinamo pozove Bišćana. On je ipak Dinamovo dijete. Keka su zvali.....

  • cimerrr 11.12.2018.

    Taj Bišćan baš čuda radi s tom Rijekom,preporodio ju je. Ova godina će biti upamćena i po novim odličnim trenerima u hnl.u i repki. Dalić,Bjelica,Bišćan…..

  • bedak11 10.12.2018.

    Koga briga za armadu i sta oni misle. Njih 50 domacih navijaca se drze kao da imaju ikakav utjecaj na klub, kao da klub ne bi bio identican bez njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare