To je to što me zanima!

Oršićev debi u Premier ligi omeo dron, Kovačić ni na klupi

Mislav Oršić debitirao u Premier ligi u porazu, odigrao je šest minuta, a Mateo Kovačić bez objašnjenja nije konkurirao za nastup u derbiju Chelseaja i Liverpoola
Vidi originalni članak

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mislav Oršić debitirao je u engleskoj Premier ligi za posljednjeplasirani sastav prvenstva Southampton ušavši u igru u 84. minuti u 0-1 (0-0) domaćem porazu od Aston Ville.

Gosti iz Birminghama poveli su golom Watkinsa u 77. minuti, a nakon toga je domaći strateg Nathan Jones u pokušaju da spasi bod uveo Oršića, a istovremeno je iz igre povukao hrvatskog stopera Duju Ćaletu-Cara. No, taj potez u završnici pokazao se bezuspješnim.

Southampton je tako ostao na dnu sa 15 bodova, koliko ima i pretposljednji Everton, dok je 11. Aston Villa sa 28 bodova.

Dron odgodio početak poluvremena

Nesvakidašnja situacija prekinula je utakmicu krajem prvog poluvremena. Iznad stadiona Svete Marije uočen je dron, a glavni sudac Michale Salisbury naredio je igračima odlazak u svlačionicu i prekid utakmice od desetak minuta.

Navijači na tribini prvi su uočili dron koji je letio iznad travnjaka  i time predstavljao sigurnosnu prijetnju za igrače na terenu. Kapetani su se konzultirali sa Salisburyjem prije nego što su igrači poslani u svlačionice, a nije poznato tko je upravljao dronom i iz kojeg razloga.

Kovačić nije igrao za Chelsea

U prvom susretu 20. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool i Chelsea su na Anfieldu igrali 0-0.

Susret je obilježila kontroverzna sudačka odluka još iz 3. minute kada je Chelseaju poništen pogodak zbog navodnog zaleđa. Nakon udarca iz kuta lopa se odbila do Thiaga Silve koji s tri metra nije uspio poslati loptu u mrežu već je pogodio vratnicu. Lopta se zatim odbila do Havertza koji je popravio promašaj svog kapetana, ali VAR suci su procijenili kako se nalazio u zaleđu prilikom Silvina udarca prema golu iako se nalazio iza Silve.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić nije konkurirao za nastup.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Marko Fi 22.01.2023.

    Kaj nije po najavama bilo da će Orša odmah čim sleti, rasturat engleziće ko beba zvečku....

  • ^crni jack 22.01.2023.

    A da mu vi malo date savjeta o nogometu,jer ste puno toga odigrali u zivotu

  • 21.01.2023.

    Nisi se ti decko kruha u engleskoj najeo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare