To je to što me zanima!

"Mislim da 75 posto NBA košarkaša nosi oružje..."

Playmaker Netsa Devin Harris izjavio je da oko 75 posto NBA košarkaša nosi oružje. Nedavno je u svlačionici Wizardsa umalo izbio oružani sukob...
Vidi originalni članak

Umalo oružani sukob Gilberta Arenasa i Javarisa Crittentona u svlačionici Washington Wizardsa potaknuo je pitanje o oružju u NBA-u. Na Badnjak su pištolje u svlačionici Washington Wizardsa jedan na drugoga potegnuli Arenas i Crittenton. Okolnosti zasad nisu razjašnjene, ali poznato je da se dvojica igrača nisu podnoslili duže vrijeme. Takav sukob dvojice sportaša unutar dvorane i unutar svlačionice nikad ranije nije zabilježen u američkoj javnosti. Playmaker New Jersey Netsa, Devin Harris za NJ Star Ledger dao je zanimljivu izjavu:
- Mislim da 75 posto NBA igrača posjeduje vatreno oružje. Mnogi su moji kolege bili pokradeni, nekoliko njih čak je i poginulo, pokoj im duši. Vjerujem da mi košarkaši osjećamo da nam je oružje potrebno jer nam osigurava zaštitu - izjavio je Harris, dodavši da osobno ne posjeduje oružje, ali ga zato nose njegovi tjelohranitelji.
Charles Barkley sam je priznao da oružje nosi uza se neprekidno od 1984. godine i da se zbog njega osjeća sigurnijim. Slaže se s njim i Gerald Wallace iz Charlotte Bobcatsa, ali i kaže:
- Ne znam što bi to košarkaša moglo natjerati da donese oružje sa sobom u svlačionicu!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • torcida-1950- 03.01.2010.

    vjerovatno vecina crnaca,,kad su bili mladi bilo je zajeb*no,pa su sad spremni na sve,,ja u tome nevidin nista lose ako ga ne upotrebljavaju bez veze

Komentiraj...
Vidi sve komentare