To je to što me zanima!

Mišo Kovač Jarniju: Ma gurni Rukavinu u sredinu

Hajduk U SUBOTU na Poljudu igra protiv Šibenika, koji je pobijedio 2-0 prije 14 dana golovima Borisa Živkovića i Marisa Verpakovskisa
Vidi originalni članak

Mišo Kovač simbol je šibenske i dalmatinske pjesme, no legendarni pjevač je i jedan od velikih Hajdukovih navijača koji posebnom pozornošću prati sve što se događa na Poljudu. Prema vlastitu priznanju, teško mu pada kriza koja potresa njegov voljeni klub.
- Hajduk je institucija od čijih uspjeha ovisi raspoloženje u Splitu, cijeloj Dalmaciji i Hrvatskoj te mu zato treba što prije pomoći da ozdravi - kaže Mišo, koji je u derbiju s Dinamom vidio svjetlo na kraju tunela.
- Mladi moraju ponijeti teret ozdravljenja kluba - kaže Mišo, koji je među prvotimcima “bijelih” posebno istaknuo “svog” Šibenčanina Antu Rukavinu.
- Vidio sam velikog igrača. Ako mu Jarni povjeri ulogu u sredini terena, što je Ante pokazao da može odigrati, on će mu to stostruko vratiti. Ono što Ante radi loptom, to malo igrača u Europi može - tvrdi Mišo i dodaje da Antu treba promovirati u idola Hajdukovih navijača.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • missruki 15.03.2008.

    ma šta se Mišo miša u balun? Ruki živija ti meni

  • mario1989 14.03.2008.

    Reci ti njima Miso tko je gazda u gradu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare