To je to što me zanima!

Mišo: Lokomotiva je Dinamova druga momčad, jako su dobri...

Slaven Belupo je bio svježiji, brži, hitriji. Mi nemamo igrača za osvježiti momčad. Ovo je za nas veliki uspjeh. Sad nas čeka finale protiv Lokomotive, kaže Krstičević
Vidi originalni članak

Hajduk se kroz ušicu igle provukao u finale Kupa, a trener gostiju Roman Sović dugo će žaliti za propuštenom prilikom. Pred gotovo 15.000 navijača gosti su postavkom na terenu iznenadili Mišu Krstičevića. Napunili su sredinu terena i to je rezultiralo njihovom velikom premoći, na koncu i vodstvom. Glavica je zabio za 1-0.

Zvižduci su se razlijegali Poljudom, a Hajduk je dodatno iritirao svoje navijače pokušajima i kombinacijama iz kornera. Umjesto da centriraju u šesnaest metara, igrači su uporno pokušavali kombinacijama izigrati goste, ali im to nije uspijevalo.

Na koncu, kad je već svima bilo dosta, Vuković je zavrnuo jednu loptu iz kornera na rub peterca, a Milić je pospremio u gol. No ni tada Hajduk nije prodisao, štoviše, gosti iz Koprivnice su imali nekoliko vrlo dobrih šansi, a Blažević i Maloča su izbijali lopte s gol-crte. 

- Odigrali smo odličnu utakmicu, no nažalost naše smo šanse izgubili u prvoj utakmici u Koprivnici - rekao je trener gostiju Roman Sović, a na pitanje zašto nije krenuo otvorenije po drugi gol, rekao je:

- Hajduk je Hajduk. Protiv takve momčadi ne možeš grlom u jagode. Pokušali smo strpljivo graditi našu igru, vidjeli ste da smo i u sudačkoj nadoknadi imali šanse, ali na kraju spretnija momčad ide dalje.

Trener Hajduka Mišo Krstičević naglasio je kako je premoć Slaven Belupa rezultat njihove svježine.

- Belupo je bio puno svježiji, brži, hitriji. Oni su osvježili momčad, a mi nemamo igrača za to. Ovo je za nas veliki uspjeh. Sad nas čeka finale protiv Lokomotive. Oni imaju puno igrača iz Dinamove škole. To je druga Dinamova momčad, dobri su, ali Kup je Kup, tu svatko svakoga može dobiti. Sve je otvoreno. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • bootom 18.04.2013.

    e pa da je legalno Varteks bi i danas bio u vrhu naše lige. uništila ga mafija koja danas svojata hr. nogomet. a zna se tko je to.

  • Evropa 18.04.2013.

    Jako sumnjvi rezultati proteklih utakmica.

  • gorski1 18.04.2013.

    moj Miso , prosvercali ste se do samog finala i ti si i sam toga svjestan , sad ce vas Lokomotiva zna se sto - Satrat. Dajete golove iz zaledja , al tad ne placete , nedaj boze da sudac slucajno napravi pogresku protiv vas , odma se trci u savez , pisu se protesti i zalbe , shvatite vec jednom da ste zadnja nogometna rupa u ovoj drzavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare