To je to što me zanima!

Mišo na daljnjim pretragama, niti danas neće voditi trening

U ovom trenutku zdravlje našeg trenera je u prvom planu, najvažnije je da se oporavi i da se normalno vrati svojim radnim zadacima, rekao je predsjednik Marin Brbić
Vidi originalni članak

Iz Hajduka su priopćili kako Mišo Krstičević ni danas neće voditi trening, s kojeg će izostati zbog dodatnih zdravstvenih pregleda. Krstičeviću je pozlilo jučer nakon žučnog razgovora sa sportskim direktorom Sergijem Krešićem i predsjednikom Marinom Brbićem oko dodatnih pojačanja.

Mišo je tražio još jednog zadnjeg veznog, nadređeni su mu rekli kako novaca za pojačanja nema, te je trener uzrujan izletio iz kancelarije nakon čega mu je pozlilo pa su ga odveli u splitsku bolnicu. 

Liječnici su ga pregledali, ustanovili visok krvni tlak i srčane smetnje zbog čega mu je preporučeno mirovanje, a danas je podvrgnut daljnjim pretragama. Krstičević će provesti noć u splitskoj bolnici, gdje će biti podvrgnut detaljnim pretragama, kako bi se ustanovilo što je uzrok njegovih zdravstvenih tegoba, kako se one ne bi ponovile.

- U ovom trenutku zdravlje našeg trenera je u prvom planu, najvažnije je da se oporavi i da se normalno vrati svojim radnim zadacima. Mi mu naravno želimo što brži oporavak i povratak na klupu - poručio je Brbić. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • drmm 13.02.2013.

    Pa kraj ovakvog vodstva kluba...koji ne mogu treneru dovesti drugoligaškog igrača...nije ni čudo...što je pošten čovjek obolio...!

  • mestar 13.02.2013.

    Nedaj Miso da te ti papani zivciraju Torcida i svi navijaci su uz tebe. Samo ti nama ozdravi.

  • chelseaMG 12.02.2013.

    ma samo se oporavi, najbitnije je zdravlje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare