To je to što me zanima!

Misterij Biuk: Od udarne igle do tribine. Ma, što je to sa Stipom?

Od milijunskih ponuda za ‘bile’ i potencijala ‘mini vatrenih’, krilo Hajduka sad je sve češće žrtva rotacije kod Dambrauskasa, dok je kod Bišćana morao utakmicu gledati s tribine
Vidi originalni članak

Trebamo pobjedu, pa da. Ubacit ću Stipu Biuka (19), to je misao koja sigurno nije prošla kroz glavu izbornika mlade hrvatske reprezentacije Igora Bišćana na utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo koju su "mini vatreni" izgubili od Norveške (3-2) i tako si "zakomplicirali život" i sad više ne ovise sami o sebi.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 25

  • 04.06.2022.

    Zato je biscan i popusio jucer sto nema pojma i naravno ispao je s prvenstva. Takav mu igrac na tribini,tako ti i treba

  • 04.06.2022.

    Dinamovac ovdje .. vi mediji ste krivi koji ste ga dizali u nebesa ,zatim navijači i svi su na njega stavili ogroman pritisak s čim se puno bolji i zreliji igrali nemogu nositi. Tu je puno igrača što iz Dinama ili Hajduka koji su obećavali puno ali sad ih nigdje nema. Razlog ? medijski pumpanje njihovog ega jer su driblingom prošli igrača Varaždina ili Belupa.

  • viklersky 04.06.2022.

    Dodji u najveći hrvatski klub Dinamo iz Zagreba da te prodamo za 30m eura pa da si dole pojedu testise od muke, lijep pozdrav svim navijačima Hajduka kojima talenti odlaze vec 20 godina u krivom smjeru!

Komentiraj...
Vidi sve komentare