To je to što me zanima!

Mlađe je slađe: Romario ljubi atraktivnu brazilsku studenticu

Izgleda da je bivši osvajač Svjetskog prvenstva Romario napokon pronašao ljubav. Nakon tri propala braka ušao je u vezu s 31 godinu mlađom studenticom Anom Karolinom Nazario
Vidi originalni članak

Legendarni brazilski napadač Romario (53) možda je već odavno u igračkoj mirovini, ali izvan travnjaka nipošto mu nije dosadno. 

Bivši napadač Barcelone ovih dana puni medijske stupce. Naime, počeo je vezu s Anom Karolinom Nazario (22), mlađahnom studenticom. Par se pohvalio zajedničkim slikama na Instagramu, a Ani Karolini ne smeta što su iza Romarija tri propala braka.

- Ljudi nam u život ulaze iz nekog razloga i nešto nas uče, a ti si me naučio ljubiti. Samo znam da osjećam nešto prema tebi! - napisala je Ana u opis njihove zajedničke slike.

Atraktivna studentica voli putovati, svoje vitko i utrenirano tijelo duguje svakodnevnim odlascima u teretanu, a voli otići i na tretmane uljepšavanja.

Romario osim Ane ima i sina Romarinha (25) koji je također nogometaš i igra za brazilski Tupi. Nakon blistave karijere u kojoj je s Brazilom osvojio, između ostalog, i Svjetsko prvenstvo, Romario se okušao u politici u Socijalističkoj stranci. Bio je zastupnik u Rio de Janeiru, ali se iz političkog života nakratko odlučio povući 2014. zbog velikog Fifinog korupcijskog skandala koji su ostavkama platili Blatter i ekipa. 

Romario se u politiku brzo vratio, došao i do brazilskog Senata, a 2018. mijenja stranku i odlazi u Podemos, stranku koja je po svojim uvjerenjima bliže centru. Kandidirao se za guvernera Rio de Janeira, ali je na izborima osvojio tek četvrto mjesto sa 8,6% glasova.

Veza Romarija i Ane Karoline nije baš naišla na odobravanje svih zbog velike razlike u godinama, ali bivšeg brazilskog napadača to baš i nije briga. On se vodi onom starom - mlađe je slađe.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Wrazica. 10.07.2019.

    Njemu 53 njoj 22... mala voli zivot na visokoj nozi, a nista da ne radi😉

  • mrTrobec 10.07.2019.

    Puknite od jada kada ga ne možete nadmašiti

  • mrTrobec 10.07.2019.

    Ta se je nastudirala

Komentiraj...
Vidi sve komentare