To je to što me zanima!

Mlada hokejašica dojila između trećina: Moja beba me trebala

Prvo beba, tek onda sve ostalo. Serah Small skinula se u svlačionici na hokejaškoj utakmici i nahranila bebu. Iznenadila se kad je fotka postala viralna jer, kako kaže, radi što i milijune drugih majki
Vidi originalni članak

Mama mi je pokazala sliku, mislila sam da će to ostati na stranici za savjetovanje o dojenju. Dirnula me fotka, ali ja sam mlada mama, uvijek spremna nahraniti svoju bebu, rekla je Serah Small, učiteljica u kanadskoj osnovnoj školi u Alberti.

Super je biti mama

Serah igra hokej od četvrte godine, a na ledu je bila već osam mjeseci nakon poroda. Mlijeko joj je počelo curiti na utakmic, a zaboravila je izdajalicu.

Nije razmišljala ni sekunde.

Skinula se i nahranila Ellie u svlačionici.

- Nisam napravila ništa različito od milijuna majki prije mene - rekla je Serah za CNN.

Slika je prvo objavljena na stranici za savjetovanje mladih majki u vezi dojenja, a fotografirala ju je ponosna baka. No Serah nije znala da će slika uskoro obići svijet. 

- Ljudi često pričaju o ovome kao da je to nešto čudno, ali to je isto kao da sam djetetu dala čašu vode. Prekrasno je biti mama i super je što mogu raditi što volim i u isto vrijeme biti tu kad me beba zatreba. Mame, nastavite raditi to što ste radile i prije, ne morate izabrati, bebače možete hraniti kad god i gdje hoćete - rekla je Serah.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • PredragKišurek 01.04.2018.

    Super za sportske vijesti.Da ti mama dojila vjerojatno bi isto stavio tako u novine.Ima nas svakakvih moraš biti bolestan u glavu mislim na novinara i urednika novina.Pocnite porniče isto stavljati u rubriku sporta.

  • Burnm 31.03.2018.

    Da ima pameti nebi se namještala za slikanje

  • Burnm 31.03.2018.

    Ma brige nju za bebom, nego prilika da se proslavi...kao pokrila bradavice bas kako treba i ne vidi da je netko slika.....joooj zemljoo i tvoji plodovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare