To je to što me zanima!

Mlada Ukrajinka 'gazi': Mislila sam da ću se udati za Đokovića

Marta Kostjuk njeguje agresivan stil igre i čini se da ju on zasad odlično služi. Sjajna Ukrajinka svakim pojavljivanjem na WTA touru skrene pozornost na sebe, a s njenom igrom sretan je i menadžer - Ivan Ljubičić
Vidi originalni članak

15-godišnja Marta Kostjuk ne prestaje oduševljavati teniski svijet. Nakon što je u siječnju iz kvalifikacija došla do trećeg kola Australian Opena, sada je ponovno odlično iskoristila priliku u Stuttgartu, gdje je došla pozivnicom organizatora za kvalifikacije.

Nakon tri pobjede ušla je u glavni turnir, a u prvom kolu deklasirala je domaću tenisačicu Antoniu Lottner sa 6-4 i 6-1. Međutim, još veće simpatije pokupila je izjavom nakon susreta, kada je, na pitanje o idolu iz djetinjstva, rekla:

- Dok sam odrastala, nisam imala idole, ali voljela sam gledati Novaka Đokovića. Do devete godine mislila sam da će on biti moj muž - izjavila je mlada Kostjuk, nasmijavši sve prisutne u dvorani.

Da ima smisla za humor pokazala je i nakon što je izgubila na Australian Openu, kada je rekla da ne zna koliko Elina Svitolina naplaćuje sat tenisa, ali da ga je ona dobila besplatno, nakon što je od nje izgubila 6-2 i 6-2.

Nedavno je posjetila i Zagreb, čime se pohvalila na društvenim mrežama.

Poveznica s našom zemljom joj je Ivan Ljubičić, s čijom agencijom je potpisala ugovor prije dvije godine pa on pomno prati sve njezine nastupe.

Ovom pobjedom postala je najmlađa tenisačica koja je slavila u glavnom ždrijebu WTA turnira u Stuttgartu, nakon Martine Hingis iz 1994. godine.

U sljedećem kolu igrat će protiv Marije Šarapove ili Caroline Garcie.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • drakula1985 25.04.2018.

    Dobra ce biti ali misli da ce vise uspjeha imata Amanda An

  • 24.04.2018.

    Jeee i dobra....

  • slavko74 24.04.2018.

    Ispravljeno, rečenica vrijedi samo za ovaj turnir

Komentiraj...
Vidi sve komentare