To je to što me zanima!

Mladen Petrić izvan terena mora biti čak mjesec dana

Liječnici su potvrdili da će ozljeda reprezentativca Hrvatske ozbiljnije prirode. Pretpostavljalo se da će pauza trajati kraće, no Petrić će duže odmarati
Vidi originalni članak

Pregled magnetskom rezonancijom u Hamburgu potvrdio je rupturu mišića u zadnjoj loži desne noge hrvatskoga nogometnog reprezentativca Mladena Petrića. Informaciju je nakon brojnih medijskih upita objelodanio glasnogovornik Hrvatskoga nogometnog saveza Davor Gavran, a nakon što se dr. Zoran Bahtijarević, jedan od triju liječnika hrvatske reprezentacije, telefonski čuo s napadačem Bundesligaša HSV-a.
- Nažalost, naša se pretpostavka pokazala točnom. Riječ je ipak o ozbiljnijoj ozljedi i Mladen će morati pauzirati duže razdoblje, otprilike do mjesec dana - pojasnio je dr. Bahtijarević.
U svakom slučaju, Petrića neće biti u kvalifikacijskom dvoboju za SP 2010. godine protiv Andore, koji Bilićeva vrsta igra na gostujućem terenu za dva tjedna. Još je to lošija vijest za trenera hamburške momčadi Martina Jola, koji će u presudnom dijelu sezone ostati bez jedne od najjačih karika u borbi za naslov prvaka.
Petrić se ozlijedio u prvom poluvremenu domaćeg dvoboja 24. kola Bundeslige protiv Energieja iz Cottbusa, u kojem su domaći slavili pobjedu 2-0. Igru je napustio u 29. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare